Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυρίτση

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυρίτση

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο περιθώριο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης και ο διάλογος μεταξύ του βουλευτή Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιώργου Κυρίτση και του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Χονδρού, εξέδωσε  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων.

“Θα σταθούμε στην ουσία και θα ρωτήσουμε τον κ. Κυρίτση: Τι απ’ όλα θεωρεί μ…..ς;” σημειώνεται μεταξύ άλλων και επισημαίνεται : “Όποια κι αν είναι η απάντησή του, από την μεριά μας θα πρέπει να ενημερώσουμε και τον ίδιο και τους συναδέλφους του που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ να ασχολούμαστε με αυτά που ο ίδιος θεωρεί μ…….ς”.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

 

“Ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ κ. Κυρίτσης, έθεσε το παραπάνω –μάλλον- ρητορικό ερώτημα κατά τη διάρκεια συζήτησης που γινόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης για το θέμα της εκτροπής του Αχελώου.

Ένα ερώτημα έτσι κι αλλιώς διαχρονικό –με βάση τις ασχολίες του στο παρελθόν (βλ. «Βέρα στο δεξί») θα πρέπει να τον έχει βασανίσει πολλές φορές σε προσωπικό επίπεδο μέχρι που να πάρει την απόφαση να γίνει βουλευτής και έκτοτε να βασανίζει με τις επιλογές του τον ελληνικό λαό- που δεν εκτοξεύθηκε γενικά και αόριστα προς το δημοτικό συμβούλιο της Πύλης και τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους. Ο κ. Κυρίτσης έθεσε το ερώτημα απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Χονδρό, διακόπτοντας την σε εξέλιξη τοποθέτησή του για το θέμα. Αυτό που ενόχλησε και ανάγκασε τον κ. Κυρίτση να διατυπώσει εκνευρισμένος το ερώτημα, ήταν μια φράση που αφορούσε τους παριστάμενους βουλευτές –τον ίδιο και τον κ. Ταμήλο- για το ότι έχουν βάλει την υπογραφή τους στο τρίτο μνημόνιο και στα μέτρα που το συνοδεύουν. Μέτρα που κατά γενική ομολογία πρόκειται να εξοντώσουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους συμμάχους της κυβέρνησης, δηλαδή τους τραπεζίτες, τους καναλάρχες, τους μεγαλοεργολάβους, τον πλούτο και το μεγάλο κεφάλαιο.

Δεν θα σταθούμε στο τρόπο που επέλεξε να εκφραστεί ο κ. Κυρίτσης. Ποτέ δεν μας ενδιέφερε και ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από την σεμνοτυφία και την σοβαροφάνεια. Θα σταθούμε στην ουσία και θα ρωτήσουμε τον κ. Κυρίτση: Τι απ’ όλα θεωρεί μ…..ς;

α) Τα μνημόνια;

β) Τα μέτρα;

γ)Το γεγονός ότι τα ψήφισε;

δ) Όλα τα παραπάνω μαζί;

Όποια κι αν είναι η απάντησή του, από την μεριά μας θα πρέπει να ενημερώσουμε και τον ίδιο και τους συναδέλφους του που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ να ασχολούμαστε με αυτά που ο ίδιος θεωρεί μ…..ς.

Γιατί για τον ίδιο μπορεί η ζωή να είναι ένα κακογραμμένο σενάριο αλλά για εμάς είναι μια σκληρή πραγματικότητα».

 

Πηγή:trikalavoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ