ΠΑΣΟΚ:Η επιτροπή δεν θα ελέγχει

ΠΑΣΟΚ:Η επιτροπή δεν θα ελέγχει

Μια επιτροπή που θα συντονίζει αλλά δεν θα ελέγχει την κυβέρνηση χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη σύσταση επιτροπής που έγινε δεκτή από τους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, η επιτροπή θα λειτουργεί με στόχο τον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης καθώς τον τελευταίο καιρό προέκυψαν πολλά ζητήματα που έδειξαν τις αδυναμίες του κυβερνητικού σχήματος. Για παράδειγμα, την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνομιλούσε με τον Γιώργο Προβόπουλο για το σχέδιο νόμου που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, την ίδια στιγμή προετοίμαζε και η κυβέρνηση ανάλογο νομοσχέδιο.

Επίσης, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το θέμα της Ιθαγένειας και η αναστάτωση που προκλήθηκε θα μπορούσε να αποφευχθεί, καθώς ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ θα έβαζαν εκεί, και όχι δημοσίως, τις «κόκκινες γραμμές» τους.

Στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου με την σύσταση της συντονιστικής επιτροπής είναι όταν κατεβαίνει ένα σχέδιο νόμου να έχουν συμφωνήσει και τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ