Τι είπε ο Λυκουρέντζος για “ανασχηματισμό”

Τι είπε ο Λυκουρέντζος για “ανασχηματισμό”

 

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ερωτώμενος για «φίλους» οι οποίοι μιλούν μόνο για «τα προβλήματα και όχι το έργο», τη στιγμή μάλιστα που φημολογείται ανασχηματισμός, σε πρωινή συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

 

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε απερίφραστα ότι:

«Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι είμαι από τους λίγους πολιτικούς που αποφεύγουν τη δημοσιότητα. Και αποφεύγω να παρουσιάζομαι συνεχώς στα Μέσα Επικοινωνίας και να προβάλλω αυτό το οποίο κάνουμε στο Υπουργείο Υγείας.

 

Το έργο μας αξιολογείται από τον Πρωθυπουργό και έτσι συνεχίζω την καθημερινή μας δουλειά, χωρίς να λαμβάνω υπόψη μου αν θα γίνει ανασχηματισμός ή δεν θα γίνει, αν θα με αφορά ή όχι και ποιοι από τους φίλους –εντός ή εκτός εισαγωγικών- διατυπώνουν τη γνώμη τους και μάλιστα δημοσίως.

 

Η εκπλήρωση του χρέους απέναντι στην πατρίδα αυτή τη δύσκολη ώρα είναι η γοητεία της πολιτικής και η φιλοδοξία να είσαι χρήσιμος. Τίποτε παραπάνω».

 

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, όταν ρωτήθηκε, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και τα συνακόλουθα προβλήματα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, δεσμεύτηκε να προσκαλέσει άμεσα για ενημέρωση τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, ενώ ανέφερε ότι:

 

«Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας το οποίο παρακολουθώ καθημερινά, μου αναφέρει ότι όλες οι ανάγκες καλύπτονται στις διάφορες περιοχές που έχουμε διαθέσιμες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Χρειάζεται ενδεχομένως να ενισχύσουμε το Δίκτυο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερα κρεβάτια».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ