Κουτσούκος:Κανείς δεν διαγράφει την ιστορία μου

Κουτσούκος:Κανείς δεν διαγράφει την ιστορία μου

“Υπηρετώ το ΠΑΣΟΚ από το 1974, έχω βιωματική σχέση με το ΠΑΣΟΚ, δεν ήρθα όταν μοιράζανε καρέκλες και κανένας δεν μπορεί να διαγράψει την ιστορία μου. Είμαι μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμαλιάδας και θα δώσω από εκεί τη μάχη μου”, δήλωσε ο Γιάννης Κουτσούκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πολιτικό του γραφείο στον Πύργο, τονίζοντας ότι τον στενοχώρησε η διαγραφή του απο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. 

Ο κ. Κουτσούκος αιτιολόγησε την απόφασή του να ψηφίσει “παρών” στην ψηφοφορία της Τετάρτης, λέγοντας ότι το πακέτο των μέτρων ήταν πολλαπλάσιο από το αρχικά προβλεπόμενο και περιλάμβανε μέτρα μη δημοσιονομικής φύσης, όπως η αύξηση ορίων ηλικίας, που δεν υπακούν σε καμία ασφαλιστική λογική και δεν προβλέπονται από κανένα μνημόνιο.

Επανέλαβε ότι η στάση του συμβάδισε με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και την προγραμματική συμφωνία των τριων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).

Τόνισε επίσης την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της πορείας του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην καταλήξει “συνιστώσα του κ.Σαμαρά”.

Ερωτηθείς, αν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, απάντησε ότι “μετά την ψήφιση των μέτρων εχει μικρή αξία ο προϋπολογισμός”.

“Απο τη μία τίθεται ζητημα δεδηλωμένης, κ εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές, από την άλλη δεν μπορούμε να ψηφίσουμε δαπάνες ανά υπουργείο με αυτά τα δραματικά μέτρα. Με αυτο το σκεπτικό θα αποφασίσω. Θυμίζω ότι ο προϋπολογισμός ψηφίζεται ανά υπουργείο. Μόνο το υπουργείο Οικονομικών έχει έσοδα και δαπάνες, όλα τα άλλα έχουν μόνο δαπάνες”, πρόσθεσε ο κ. Κουτσούκος.

 

Πηγή:patrisnews.gr

 

Επίσης θεώρησε έμμεση δικαίωση της απόφασής του να μην ψηφίσει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων τον Φλεβάρη, την επαναφορά του στις εκλογικές λίστες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ