Στα “μαχαίρια” Ραγκούσης-Γρηγοράκος

Στα “μαχαίρια” Ραγκούσης-ΓρηγοράκοςΣτον Λεωνίδα Γρηγοράκο, απαντά παρότι δεν τον κατοτονομάζει, ο Γιάννης Ραγκούσης με δήλωσή του, κάνοντας λόγο για κριτική που “ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας”.Σημειώνεται ότι ο κ. Γρηγοράκος νωρίτερα, είπε μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης Ραγκούσης, ως υπουργός Μεταφορών, “μας άφησε τη διάλυση του κράτους με τους ταξιτζήδες”

“Ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας η κριτική προς εμένα, για το θέμα των ταξί,από βουλευτή που πρωταγωνίστησε με επικεφαλής τον κ. Σαμαρά και τον κ.Βενιζέλο στην προσπάθεια να αποτραπεί το άνοιγμα του επαγγέλματος”, τονίζει ο κ. Ραγκούσης στην απάντησή του. “Κάτι που πράγματι επιτευχθηκε  μέσα από το περιβόητο ρουσφετολογικό “νόμο Βορίδη”, που υποχρεώθηκα να καταψηφίσω στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Παπαδήμου”, επισημαίνει.

“Ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας η κριτική πρός εμένα από βουλευτή που σε λίγες ημέρες θα υπερψηφίσει το μισό, έστω, άνοιγμα  του επαγγέλματος των ταξί, που περιλαμβάνεται στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο κατά τα άλλα ” επαναδιαπραγματεύτηκε ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος, προκαλώντας τουλάχιστον την θυμηδία των πολιτών και σίγουρα την περαιτέρω απαξίωση ενός αναξιόπιστου πολιτικού κατεστημένου.”, καταλήγει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ