Αμετανόητη η Ζαρούλια

Αμετανόητη η Ζαρούλια

Εννοούσε μόνο τους λαθρομετανάστες και τα εγκληματικά στοιχεία και δηλώνει ότι θα πει ακριβώς τα ίδια στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπου μετέχει.

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά, επιμένει στους χαρακτηρισμούς της (“υπάνθρωποι με ασθένειες οι μετανάστες“), που ξεσήκωσαν σάλο στη Βουλή.

Παράλληλα, όμως, τονίζει ότι δεν φοβάται τυχόν αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή αν επαναληφθούν τέτοια επεισόδια μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Όπως επισημαίνει αυτό θα ήταν «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», ενώ αποκρούει όσους ζητούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με το επιχείρημα ότι «το ΚΚΕ δεν έχει υπογράψει στον Άρειο Πάγο ότι δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του καθεστώτος».

Η κ. Ζαρούλια απορρίπτει και τον χαρακτηρισμό «φασίστες» για τους χρυσαυγίτες. Όπως λέει τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι Έλληνες εθνικιστές, που πολέμησαν το 1940 τους ιταλούς φασίστες.

Περί …προσωπικών θεμάτων και στην ερώτηση αν θα δεχόταν η κόρη της να ερωτευτεί έναν αριστερό, π.χ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ζαρούλια χαρακτηρίζει «χλωμό» αυτό το σενάριο.

Τέλος, η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου υποστηρίζει πως θα πήγαινε σε συναυλία black metal με το συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή, κατά κόσμον «Καιάδα», παρότι έχει κατηγορηθεί για σατανιστικούς στίχους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ