Παπαθανασίου:Δεν ψηφίζουμε

Παπαθανασίου:Δεν ψηφίζουμε

«Πιστεύουμε ότι η βουλή δεν πρέπει να ψηφίσει μέτρα  που σχετίζονται με την αποσάθρωση των εργασιακών δικαιωμάτων και να αποτελέσει το πρώτο στοιχείο της πολιτικής αναδιαπραγμάτευσης της χώρας», δήλωσε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΔΗΜΑΡ Σάκης Παπαθανασίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

«Βεβαίως δεν θα τα ψηφίσουμε, το δηλώσαμε καθαρά», συνέχισε ο κ. Παπαθανασίου ερωτηθείς εν θα τα ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ τα εργασιακά εάν έρθουν σε ενιαίο πακέτο.

«Είναι πολιτικό ζήτημα, αλλά αυτό θα το αντιμετωπίσουν τα όργανα του κόμματος», ανέφερε σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει «Παρών» η ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε : «Ζητούμε όχι να δημιουργηθεί κυβερνητική αποσταθεροποίηση, αυτό που ζητούμε είναι η ενίσχυση της προσπάθειας για να αποσυρθούν αυτά τα μέτρα».

«Υπάρχει περιθώριο αφού έτσι κι αλλιώς η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί ζητήματα όπως η επιμήκυνση και η βιωσιμότητα του χρέους. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί τα εργασιακά που δεν έχουν άμεση σχέση με τη δημοσιονομική εξυγίανση δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο αναδιαπραγμάτευσης», υπογράμμισε ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΔΗΜΑΡ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ