Το τηλέφωνο Βενιζέλου σε Σαμαρά

Το τηλέφωνο Βενιζέλου σε Σαμαρά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η προσπάθεια να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και να υπάρξει συμφωνία στο θέμα των εργασιακών, με τα τηλέφωνα να έχουν “ανάψει” για τα καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον ενημέρωσε για την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

“Έτσι όπως είναι τα μέτρα δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε” είπε ο κ. Κουβέλης στον κ. Βενιζέλο.

Κύκλοι της Ιπποκράτους θεωρούν πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αφήνει ανοιχτή μία “χαραμάδα” για να άρει τις αντιρρήσεις του για τα εργασιακά. Έτσι, στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε στον κ. Σαμαρά και σύμφωνα με πληροφορίες του είπε :”Συνέχισε την προσπάθεια για να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και να πάμε όλοι μαζί”.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε επικοινωνήσει δύο φορές με τον εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού, τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη αλλά και με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν μόνο τηλεφωνικά αύριο καθώς ο κ. Βενιζέλος αναχωρεί για την Ουάσιγκντον.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ