Μοχλός επανεκκίνησης ο τουρισμός

Μοχλός επανεκκίνησης ο τουρισμός

 

 

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα τουρισμού ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης που είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με τον Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ.

 

 

Σε δηλώσεις της, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι ενημέρωσε τον Χορστ Ράιχενμπαχ για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στον τουριστικό τομέα, προκειμένου να γίνει η Ελλάδα μια ισχυρή ανταγωνιστική και τουριστική δύναμη, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο τουρισμός θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μοχλός εξόδου απο την κρίση.

Παράλληλα, η υπουργός ζήτησε από τον Επικεφαλής της Task Force τη μεταφορά τεχνογνωσίας για την καλύτερη δυνατή χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, οχι μόνο για την τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδο, αλλά και για την επόμενη.

Από την πλευρά του, ο Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα είπε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του υπουργείου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ