ΣΥΡΙΖΑ:Μνημείο γκεμπελικής προπαγάνδας

ΣΥΡΙΖΑ:Μνημείο γκεμπελικής προπαγάνδας

 

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τις Σκουριές. Πριν από λίγο η Κουμουνδούρου απάντησε στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Υπουργείου.

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Η σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αποτελεί μνημείο γκεμπελικής προπαγάνδας, μισαλλοδοξίας και εμφυλιοπολεμικού κηρύγματος. Είναι γεμάτη συκοφαντίες, ψεύδη και διαστρεβλώσεις.

Η χθεσινή εικόνα στην περιοχή  Σκουριές Χαλκιδικής μιλάει από μόνη της. Βία, αστυνομική αυθαιρεσία και τρομοκρατία χωρίς προηγούμενο, κανένας σεβασμός στους εκλεγμένους βουλευτές. 

Η υιοθέτηση της «θεωρίας των δύο άκρων», με σκοπό το χτύπημα των λαϊκών αγώνων, και της στρατηγικής της έντασης αποτελεί ευθεία υπονόμευση της δημοκρατίας. Όλα αυτά συμβαίνουν επί υπουργίας του κ. Δένδια, ο οποίος αποδεικνύεται ένας από τους πιο επικίνδυνους υπουργούς που έχουν περάσει από το συγκεκριμένο υπουργείο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τα στελέχη του και οι βουλευτές του θα είναι παρόντες στους κοινωνικούς αγώνες, ανταποκρινόμενοι στην δέσμευσή τους απέναντι στον ελληνικό λαό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ