Σάλος για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας

Σάλος για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας

Η δήλωση του Μάκη Βορίδη για πλειστηριασμό ακόμα και της πρώτης κατοικίας, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο, παρά την προσπάθεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ανασκευάσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης μίλησε το Σάββατο στον Real fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου – Μάνου Νιφλή και είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

OΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Βορίδη για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm.Ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι «δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, δεν θα ωφελούσαν τις τράπεζες μαζικοί πλειστηριασμοί, ενώ υπάρχουν μηχανισμοί  για να προστατευτεί το σπίτι του Έλληνα».

Στρατούλης κατά Βορίδη

Μιλώντας στον 9,84 ο Δ.Στρατούλης απάντησε: «Είναι μία ανθρωποκτόνα και δολοφονική πολιτική πρόταση. Δεν φτάνει που οι μνημονιακές κυβερνήσεις αφαίρεσαν από τα λαϊκά στρώματα μισθούς, συντάξεις, θέσεις εργασίας, τώρα ο Βουλευτής της ΝΔ, που αποτελεί τον κορμό της σημερινής μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης, προτείνει να στερηθούν προς όφελος των αχόρταγων τραπεζιτών ακόμα και τα σπίτια τους».

 

Ερώτηση Κακλαμάνη για τους πλειστηριασμούς

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από τη δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ, Μάκη Βορίδη, σχετικά με την άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης.

 

Τσούκαλης: Εκτός τόπου και χρόνου

«Ακραία και εκτός τόπου και χρόνου», χαρακτήρισε τη θέση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, για τους πλειστηριασμούς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real fm.

 

Γιακουμάτος στον Real FM: Είναι σύντομος βουλευτής

Την άποψη ότι “δεν μπορούμε να μιλάμε για πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας” εξέφρασε στην εκπομπή του ‘Ακη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real fm ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Κ. Βορίδη στην ίδια εκπομπή. Ο κ.Γιακουμάτος είπε χαρακτηριστικά “Ο κ.Βορίδης ήταν σύντομος υπουργός και είναι σύντομος βουλευτής,εγώ είμαι 23 χρόνια βουλευτής και εκφράζω τις θέσεις της ΝΔ”.

 

Οι αντιδράσεις… συγκεντρωμένες

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ