Ο ”καυγάς” Σαλμά-Πρετεντέρη

Σε ”καυγά” εξελίχθηκε ο διάλογος μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά και του Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο κ. Σαλμάς ζήτησε να παρέμβει με αφορμή τα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο δημοσιογράφος του MEGA, σχετικά με την  καθυστέρηση του δελτίου τιμών για τα φάρμακα.

”Είναι το πρώτο διαφανές δελτίο τιμών που βγάζει η χώρα”, είπε ο Μάριος Σαλμάς, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του Γιάννη Πρετεντέρη όσο και της Όλγας Τρέμη που επιμόνως τον ρωτούσαν αν αυτό αποτελεί αιχμή κατά του προκατόχου του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Γιάννη Πρετεντέρη είπε: ”κ. Πρετεντέρη κάποιοι στεναχωρήθηκαν που κόβουμε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ από τις δαπάνες των φαρμάκων και ξέρω ότι εσείς δεν έχετε σχέσεις με αυτούς που στεναχωρήθηκαν”.

Τα αίματα τότε άναψαν με τον Γιάννη Πρετεντέρη να απαντά μαινόμενος: ”τι εννοείτε κ. Σαλμά, σας παρακαλώ…” και την Όλγα Τρέμη να κάνει λόγο για ”βαρύτατα υπονοούμενα” που δεν τιμούν τον ίδιο.

”Να είστε πολύ προσεχτικός απέναντι σε έναν υπουργό που έχει μεταρρυθμιστικό έργο”, είπε από την πλευρά του ο κ. Σαλμάς απευθυνόμενος στον Γιάννη Πρετεντέρη.

“Θα πρέπει να σας ζητήσω να σταματήσετε γιατί έχει αρχίσει να μιλάει ο αρχηγός σας”, είπε η κα Τρέμη, δίνοντας έτσι τέλος στον έντονο διάλογο και “πασάροντας” την απευθείας σύνδεση με το ξενοδοχείο Μ.Βρετανία όπου μιλούσε ο  Αντώνης Σαμαράς.

 

Δείτε όλο τον διάλογο μεταξύ της Όλγας Τρέμη, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Μάριου Σαλμά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ