Είναι καλύτερα ο Τραγάκης

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Α΄ αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Α΄ αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

 Επίσης, προστίθεται ότι ο κ. Τραγάκης «είναι ευδιάθετος και επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον» και ότι «παραμένει υπό παρακολούθηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται».

 Το ανακοινωθέν υπογράφουν ο δρ Ευαγόρας Νικολαΐδης, διευθυντής Καρδιολογίας και ο δρ Πέτρος Μάτσας, εκτελεστικός ιατρικός διευθυντής.

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.