• Βενιζέλος:''Μη με ξαναδιακόψετε!''

  8:43 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012 8:43 μμ, Πέμπτη 11 Οκτ 2012

  Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα, από τον έντονο διάλογο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σχετικά με την περιβόητη ''λίστα Λαγκάρντ''.

  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε επί μισή ώρα ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τους λόγους που κράτησε στο γραφείο του την λίστα και δεν έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ για έρευνα.

  Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος άρχισε να απαντά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε με διευκρινιστικές ερωτήσεις, γεγονός που έκανε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, να χάσει την υπομονή του.

  Φαίνεται τότε να είπε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου: ''Μη με ξαναδιακόψετε!. Ουδείς μου έθεσε ζήτημα λίστας, μόνο τον Αύγουστο ο κ. Διώτης όταν μου έδωσε το στικάκι. Γιατί τα πράγματα είναι δεδομένα: δεν έχουμε νόμιμο αποδεικτικό υλικό. Ποτέ στο υπ. Οικονομικών σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έγιναν τόσα πολλά στον τομέα της φοροδιαφυγής. Και επειδή με ρωτήσατε γιατί δεν έστειλα την λίστα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στην Αρχή αποστέλλονται νόμιμα στοιχεία και όχι προϊόντα μυστικών υπηρεσιών, υποκλοπών, χωρίς έγγραφο ή πρωτόκολλο''.

  Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τον ρώτησε ''ποιος το κρίνει αυτό;''.

  ''Εγώ και ο κ. Διώτης. Μη με ξαναδιακόψετε παρακαλώ!'', απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

  Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τάσος Νεράτζης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε: ''Παρακαλώ κ. Βενιζέλο μην απαντάτε θέτοντας ερωτήσεις γιατί η κυρία ερεθίζεται''.

  Λίγο αργότερα συνεργάτης του κ. Βενιζέλου του παρέδωσε ένα χαρτί για το οποίο έθεσε εκ νέου ερώτημα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  ''Είδα πως πήρατε ένα σημείωμα. Θέλετε να προσθέσετε κάτι;'', τόνισε.

  ''Κυρία μου, είναι προσωπικό... Έχει να κάνει με ένα φάρμακο που πρέπει να πάρω'', απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

  Όσο συνεχίζονταν οι ερωτήσεις, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκνευρίστηκε τόσο που χτύπησε το χέρι του στο έδρανο.

  ''Εσείς που έχετε καταστρέψει τη χώρα δεν δικαιούστε να χτυπάτε το χέρι στο έδρανο'', του είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος της απάντησε: Κυρία Κωσταντοπούλου υπάρχει και η κοινοβουλευτική αισθητική. Εσείς θεωρείτε οτι η επιτροπή ειναι όχημα για να μου κάνετε προσωπικές επιθέσεις με προσβολές και υπαινιγμούς''.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα