“Επιτέθηκαν” σε βουλευτή

Θύμα διαδικτυακής “επίθεσης” στο Facebook από καθηγητή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που υπηρετούσε στο Μουσικό Σχολείο, έπεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.Ο καθηγητής, που έχει καταμηνυθεί για συκοφαντική δυσφήμιση από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον Διευθυντή Περιφερειακής Εκπαίδευσης για σχόλια σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αναρτήσεις του, στράφηκε κατά του Βουλευτή, αμφισβητώντας τη γνησιότητα των πανεπιστημιακών σπουδών του και το νόμιμο του διορισμού του στο Πανεπιστήμιο Νοτίου Αιγαίου, αφήνοντας μάλιστα σαφή υπονοούμενα ότι ευνοήθηκε από τον πρώην υπουργό κ. Αριστ. Παυλίδη.

Οι αναρτήσεις του έγιναν μάλιστα στην προσωπική σελίδα του Βουλευτή και κάτω από ανάρτηση που αφορά τη δραστηριότητά του και προκάλεσαν την αντίδραση του ίδιου και των εγγεγραμμένων φίλων του.

«Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου. Η σελίδα μου στο facebook είναι ανοιχτή σε όλους, ακόμα και σε όσους έχουν αντίθετες απόψεις από εμένα, σε όσους επιθυμούν να ασκήσουν κριτική στις πρωτοβουλίες ή στην πολιτική μου δράση. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι, παθητικά, τον κάθε διαταραγμένο συκοφάντη και υβριστή. Έχω μια κρυστάλλινη πορεία στη ζωή και στη δραστηριότητά μου. Η δραστηριότητα και η παρουσία μου είναι γνωστή σε όλους. Υπάρχουν όρια», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Κόνσολας, απαντώντας στα όσα ισχυρίζεται ο καθηγητής. Πηγή:dimokratiki.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ