Έξαλλη η κόρη του Ρασούλη

Πρώτη καταχώρηση: 25/08/2012 - 16:56

Τελευταία δημοσίευση: 25/08/2012 16:56Πολιτική

Έξαλλη η κόρη του Ρασούλη

Έξαλλη είναι η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, η οποία μέσω Twitter απαγορεύει να χρησιμοποιείται το τραγούδι του πατέρα της "Αχ, Ελλάδα, σ' αγαπώ" σε οποιαδήποτε ενέργεια, διαμαρτυρία, συγκέντρωση ρατσιστικού τύπου".

"Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν σε σχέση με την χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" ως μουσική υπόκρουση σε εμπόλεμη συγκέντρωση της οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" στο στρατόπεδο Κορίνθου και σε συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, εγώ, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση "Χρυσή Αυγή", λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης. Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" από την οργάνωση "Χρυσή Αυγή", τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική", γράφει η ίδια στο Twitter.

Με διαδοχικά tweets η Ναταλία Ρασούλη συνεχίζει στο ίδιο ύφος:

"Πολλοί μας λένε ότι η χρήση του τραγουδιού "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" έγινε κατά κόρον από τον δήμο Κορίνθου και όχι από ίδια την ΧΑ... Διασταυρώνουμε τις πληροφορίες. Η παρουσία της ΧΑ και με παρουσία βουλευτών της στο στρατόπεδο Κορίνθου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ο δήμος κάλεσε για διαμαρτυρία, δείχνει σαφώς την συν-διοργάνωσή της. Γνωρίζουμε ότι ο δήμος την κάλεσε εκεί".

"Όπως και να έχει, σε συγκεντρώσεις όπως αυτή της Κορίνθου, με απάνθρωπα έκτροπα, ξύλο, διακοπή νερού του στρατοπέδου, με τους "αμπαρωμένους" μετανάστες μέσα, διακοπή από τον ίδιο τον δήμο, δείχνει ότι ο δήμος δεν κατανοεί τραγούδια που γράφτηκαν για την υπεράσπιση της ανθρώπινης πατρίδας".

"Ήδη, οι εθνικιστές έχουν αναρτήσει πολλά βίντεο του "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ", προβάλλοντας και προσβάλλοντας την ουσία του τραγουδιού. Αλλά, με την επίσημη παρουσία της ΧΑ, τα πράγματα παύουν να ανήκουν στην σφαίρα της προσωπικής έκφρασης γνώμης και χρήσης της τέχνης. Η πρόσκληση του δήμου Κορίνθου στην ΧΑ, για να δημιουργήσει εντάσεις με την υπόκρουση: "η πιο γλυκειά πατρίδα είναι η καρδιά", ανατριχιάζει".

"Το να φωνάζουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, δήμος Κορίνθου, κάτοικοι και όσοι το έκαναν, εναντίον μεταναστών με "μαέστρο" την ΧΑ, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται ρατσιστικές ενέργειες, και να ακούγονται αυτά τα τραγούδια ως μουσική κάλυψη, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν το επιτρέπω αυτό, σε όποιον και να επέλεξε τα τραγούδια αυτά,όσον αφορά στο δικό μου δικαίωμα.Ακριβώς το ίδιο θα έκανε και ο πατέρας μου. Την επίσημη ανακοίνωση αλλά και καταγγελία, θα την λάβουν αυτοί που είναι να την λάβουν."

"Ενημερώνομαι για την χρήση του τραγουδιού από τον δήμο Κορινθίας. Από εκεί και πέρα, ας διασαφηνιστεί αν κάλεσε σε αυτήν την διαμαρτυρία την ΧΑ.Αυτό που ζητώ λοιπόν, είναι η άμεση απεμπλοκή του εν λόγω τραγουδιού, από οποιαδήποτε ενέργεια, διαμαρτυρία, συγκέντρωση ρατσιστικού τύπου". 

Κόμματα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (35)
 • Εσεις οι νεοναζιΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 19:49
  Αφιερωμενο στον επιδιορθωτη Ελληνικης γλώσσας, ιστοριας κτλ κτλ νεοναζί Λουμπεν. Εκτος αν εσυ στο ''χ'' βλεπεις τους χιτες ιδεολογικους προγονους σου, δοσιλογους συνεργατες των ΚΑΤΑΧΤΗΤΩΝ της πατριδας μας...


  Ο κυπαρισσώνας έλειπε· δεν είχε πια ανάγκη να δουλεύη μυστικά ο Θεομίσητος και τον έκοψε. Πρόβαινε καταδώθε σα νοικοκύρης και σαν κ α τ α χ τ η τ ή ς. Κι αν ήταν μόνον ο Θεομίσητος λίγο το κακό· μα τώρα ξεφυτρώσανε κι άλλοι. Το παράδειγμά του κέντησε την όρεξη όλης της γειτονιάς.
  Andreas Karkavitsas - Ο αρχαιολόγος

  Έτσι είπαν. Κι' ο κ α τ α χ τ η τ ή ς σηκώθηκε Δυοσέας, το χρυσοκέντηνο ραβδί κρατώντας· και σιμά του του Δία η κόρη η Αθηνά, μ' όψη σα νάταν κράχτης, 280 φώναζε του λαού σωπή να κάνουν, για ν' ακούσουν όλοι το λόγο οι Δαναοί, κι' οι μπροστινοί κι' οι πίσω, και τη βουλή του βασιλιά να δουν, να καταλάβουν.
  Homer - Ιλιάδα

  Μπορούσε να γίνη κακό μάθημα για τους λαούς τους. Δε συλλογιούντανε διόλου πως ο Τούρκος είτανε κ α τ α χ τ η τ ή ς, μα κι αν το συλλογιούντανε, δεν τους πείραζε, γιατί το ίδιο έκανε, αφού δεν είναι ο Τούρκος ο μόνος καταχτητής, κι όπου βλέπουνε σηκωμό, θαρρούνε αμέσως πως θα σηκωθούνε κ' οι χώρες που έχουν ίδιοι τους σκλαβωμένες.
  Ioannis Psycharis - Ρόδα και Μήλα
  Τόμος Α'

  Ο Λάσκαρης, φαρμακωμένης ώρας βασιλιάς, φεύγει μακριά συνεπαίρνοντας του έθνους την ελπίδα, την αθάνατη σπορά που θα γυρίση πάλι μιαν ημέρα θεριεμένος εκδικητής· Και ο κ α τ α χ τ η τ ή ς, Φράγκοι και Βενετσάνοι και Γερμανοί αδέσποτοι, σαν το αψύ πουλάρι που τσαλαπατεί αναίσθητο με τα πέταλά του τ' αβρά λούλουδα, χύνονται απάνω της βίας και αδικίας και φόνου αχόρταγοι.
  Andreas Karkavitsas - Λόγια της Πλώρης
  Θαλασσινά Διηγήματα

  Του αγγελόκαρδου ιεράρχη ως τόσο δεν του έρχουνταν τα τυραννικά εκείνα τα μέτρα, που άλλος πιο φιλόδοξος θα τα χαιρότανε· μόνο του φάνηκε, λέει, σα να περνούσε κείνη τη μέρα από κουρσεμένη πόλη, που κάποιος βάρβαρος κ α τ α χ τ η τ ή ς ήρθε και την κυρίεψε. Κ' έτσι είναι. Η βία, και μάλιστα η στρατιωτική η βία, ποτές δε φαίνεται θεάρεστο πράμα.
  Argyris Eftaliotis - Ιστορία της Ρωμιοσύνης
  Πρώτος τόμος

  Και παραπάνω τόξο απλώθηκε λευκοκίτρινο κ' έχυσε μεσούρανα ποτάμια σκοτεινά και ποτάμια πράσινα, χρυσορρόδινα και γλαυκά, λέγεις και ήθελε να βάψη το στερέωμα. Και το τόξο κινητό σαν ανεμόδαρτο παραπέτασμα έσειε τα κρώσσα εμπρός, άπλωνε τις αραχνοΰφαντες δαντέλες του κ' επρόβαινε κ α τ α χ τ η τ ή ς του αιθέρα, Όπως η πλημμύρα προβαίνει και σκεπάζει με αφρούς και γλώσσες την αμμουδιά.
  Andreas Karkavitsas - Λόγια της Πλώρης
  Θαλασσινά Διηγήματα
 • Εσεις οι νεοναζιΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 19:42
  @Ο Λούμπεν

  Καταχτητης και κατακτητης α-γραμματο και α-μορφωτο νεοναζιστικο αστερι , χρησιμοποιουνται με ακριβως την ιδια εννοια στην ζωντανη δημοτικη.

  Αλλα απο ψευτο-(ε)λληνες σα τους χρυσαυγιτες τι περιμενει κανεις παρα αμαθεια και αυτογελοιοποίηση.

  Κανε μας κι αλλα μαθηματα Ελληνικων γερμανοτσολια.

  ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΟΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΦΙΝ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 • ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 19:36
  2.000.000 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ
  1.300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ

  ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
 • Ο ΛούμπενΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 18:49
  @Εσεις οι νεοναζι...,

  αυτοί οι οποίοι συνεργάζονται με τους κατα"χ"τητές εναντίον του λαού, είναι οι άπλυτοι που πήγαν με λοστούς και καδρώνια στην Πάτρα και στον Αγ. Παντελεήμονα για να τους υπερασπιστούν.
  Δεν είναι τυχαίο ότι φοράνε κουκούλα...
 • @ταμ ταμΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 18:24
  "άνευ καλουπωμένων απόψεων", πρόσεξε την ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ.....
 • ταμ ταμΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 16:55
  εαν τυχόν θεωρούν οι αριστεροί ότι ο κόσμος που ψήφισε την ΧΑ είναι ένα μάτσο αμόρφωτοι και καθυστερημένοι μάλλον κάνουν άλλο ένα μέγα λάθος και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα (κάτι σαν τις σαχλαμάρες που λέγαν για το τείχος του Βερολίνου) και μορφωμένοι είναι αναμεσάτους και άνευ καλουπωμένων απόψεων μέσα από το κομματικό σωλήνα
 • Εσεις οι νεοναζι...Κυριακή 26 Αυγούστου 2012, 16:51
  @ @ Ρε Μιλιταδη

  Μικρε νεοναζι βαρδιας, εισαι περηφανος που οι προδοτες ταγματασφαλιτες συνεργαστηκαν με τους καταχτητες, ιδεολογικους σου μεντορες για τη σφαγη του λαου μας.

  Εισαι περηφανος που ο ιδιοι προδοτες ταγματασφαλιτες στρατολογηθηκαν απο τους Εγγλεζους για τη σφαγη του λαου μας στα Δεκεμβριανα του 44.

  Εισαι περηφανος που ο ιδιοι προδοτες ταγματασφαλιτες πολεμησαν γαι τους Εγγλεζους σ αυτο που νομιζεις οτι ηταν ''εμφυλιος''.

  Κι οταν ΕΧΑΝΑΝ ακομη και τοτε απο τον σχεδον αοπλο ΔΣΕ, αλλαξαν τριτη φορα αφεντικο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ και εδωσαν τα ρεστα τους για τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που ηγηθηκαν πλεον την επομενη φαση του ''εμφυλίου''.

  ΤΡΑΒΑ Σ ΤΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ.

  Μιλα για παιδομαζομα ο νεοναζί που η Φρειδερικη ΠΟΥΛΟΥΣΕ τα ελληνοπουλα στους αμερικανους και τα οποια εμαθαν τη πραγματική τους καταγωγη πριν λιγα χρονια, ο ΔΣΕ εσωσε οσα μπορουσε ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ ναζι Γκεμπελισκο.
  ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ

  Οσα δεν πουλούσε η Φρειδερίκη τα προόριζε για γενίτσαρους


  Στα 72 "αναμορφωτήρια" ή "παιδουπόλεις" της Βασιλικής Πρόνοιας κλείστηκαν χιλιάδες αρπαγμένα παιδιά. Υπέστησαν κτηνώδη βασανιστήρια για να αποκηρύξουν τους γονείς τους, ν' αποβάλουν "το μίασμα του κομμουνισμού" και να γίνουν ελληνοχριστιανοί εθνικόφρονες!

  Μέσα απ' τα Ανάκτορα της οδού Ηρώδη του Αττικού στην Αθήνα, η διεφθαρμένη δυναστεία των Γλύξμπουργκ, με πρώτη τη "χιτλερίδα" Φρειδερίκη, κατάστρωσε το σατανικό σχέδιο της αρπαγής, επιλεκτικά, παιδιών από οικογένειες μαχητών του ΔΣΕ και καταδιωκομένων κομμουνιστών. Διπλός ο στόχος τους: Να ερημώσουν τα ελληνικά χωριά προκειμένου να απομονώσουν το ΔΣΕ, να κλείσουν τα παιδιά σε αναμορφωτήρια - φυλακές, στρατόπεδα για να τα μετατρέψουν σε γενίτσαρους.

  Το εγκληματικό αυτό σχέδιο εφαρμόστηκε μόλις ιδρύθηκε, τον Ιούλη του 1947, το Βασιλικό Ιδρυμα Πρόνοιας.

  Μέσα στο πλαίσιο της εγκληματικής αυτής ενέργειας ανήκει και η πώληση, σε οικογένειες κυρίως της Αμερικής, βρεφών που οι γονείς τους τα παράδιναν στις γιαγιάδες, στους παππούδες, σε συγγενικές οικογένειες και σε ορισμένες περιπτώσεις σε βρεφοκομεία και σε θρησκευτικά ιδρύματα. Οι γονείς τους ήταν αναγκασμένοι να πάρουν τα βουνά για να σωθούν απ' τη σφαγή των ακροδεξιών ληστοσυμμοριτών, που είχε σκορπίσει στην ελληνική ύπαιθρο το μεταδεκεμβριανό αντιδραστικό Κράτος, που είχαν εγκαθιδρύσει οι Αγγλοαμερικανοί.
 • ΜιλτιάδηςΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 16:44
  ρε ανιστόριτε , σας τάξανε οι Αγγλοι "αλησμόνητες" πατρίδες και σας είπαν να πάτε να πάρετε την Αγκυρα και στείλατε για το χατήρι των ξένων συμφερόντων τον ελληνικό στρατό στα βάθη της Μ.Ασίας χωρίς εφόδια και υποστήριξη. Και όταν ήρθε ο Κεμάλ στην Σμύρνη, τα Αγγλικά πλοία που γλύφατε για κανένα "κοκαλάκι" , εβλεπαν τους Ελληνες της Σμύρνης να τους σφάζει ο Κεμάλ και τους αφήνανε να πνηγουνε στη θάλασσα.
  Φασίστες , αναβετε φυτύλια μίσους και πολέμου για τα συμφέροντα των Αφεντικών σας και την πληρώνουν οι Λαοι που δεν έχουν να χωρήσουν τίποτα.
  Πάνε να σε προσλάβει τώρα ο Μιχαλολίακος, που βάζει τώρα τα σόγια του στη Βουλή, και άσε το ΚΚΕ - που και στην ουσία δεν μίλησα ποτέ ουτε για ΚΚΕ ούτε για ΕΣΣΔ.
 • @ Ρε ΜιλιταδηΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 16:19
  Εσεςι οι αριστεροι τρεχατε πισω στην πραγματικη σας πατριδα την ΕΣΣΔ οταν τον ηπιατε στον εμφυλιο. κανοντας βεβαια και παιδομαζωμα 28, 000 παιδιων. ελεος θα μιλησουν για προδοτες αυτοι που πανηγυριζαν για την ηττα στην Μ.Ασια και καλουσαν τον κοσμο να μην πολεμησει τους ναζι το 1940 γιατι ακομη η ΕΣΣΔ με τους ναζι ηταν συμμαχοι. η λοβοτομη δουλεψε καλα σε σενα βλεπω.
  για πες μας , το κομμα σου το "κομμα του λαου" ακομη απολυει εργαζομενους ?
 • ΚώσταςΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 15:44
  Η κόρη του Ρασούλη, απάντησε για το τι έγινε, αλλά οι σιχαμεροί ακούσανε τις μαλακίες από τα ΜΜΕ και βγάλανε συμπέρασμα.Πόσο αισχρός πρέπει να είσαι και να αναπάράγεις μια μαλακία που σου είπανε , ενώ δεν ενδιαφέρθηκες για την απάντηση, κατηγορείς.ΑΙΣΧΡΟΙ.
 • noumidosΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 15:30
  Λέει το τραγούδι “Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ” και οι χαυγίτες, με τη χαρακτηριστική οξυδέρκεια τους, φαντάζονται ότι είναι εθνικιστικού περιεχομένου, λες και όλοι οι υπόλοιποι στίχοι δεν υπάρχουν καν. Αλλά η ιδεολογία τους επιτρέπει στον καθένα τους να αναπαράγει ό, τι βλακείες θέλει (αφού τόσο μπορεί) και να νομίζει ότι πολιτικολογεί. Εδώ ο ένας πιάνει στο στόμα του τον Ξυλούρη και ο άλλος υπογράφει ως Loizos (εκτός αν είναι συνεπωνυμία). Ακούστε τι σας έγραψαν οι υπόλοιποι και μείνετε στον Ρουβά και στον ματθαιόπουλο που τους καταλαβαίνετε. Αφού είμαστε στον καπιταλισμό, τα τραγούδια είναι εμπορικά και άρα μπορούν οι δημιουργοί ή οι κληρονόμοι τους να επιβάλλουν τέτοιες αξιώσεις.
 • ΜιλτιάδηςΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 15:11
  Οι φασίστες του "Μάυρου Μεσάιωνα" πρέπει να δικαστούνε μαζί με τον Παπανδρεου και τον Σαμαρά ως τους μεγαλύτερους προδότες της Πατρίδας μας.
  Πατρίδα και Εθνος είναι ο Λαός και, τώρα πίνουν το αιμα του Ελληνικού Λαού οι Ευρωπαίοι και Ελληνες Βιομήχανοι και Εφοπλιστές και Τραπεζίτες, που κάνουν μπιζνες στο μέλλον των παιδίων μας.
  Φασίστες η Ιστορία σας έχει ξεσκεπάσει και δεν ξεπλένεται τα χέρια σας απο το αιμα των Λαών, όσο "πατριωτισμό" και όσες ελληνικές σημαίες κρατάτε.
  Αυτα τα χώματα τα ελληνικά, δεν εχουν ακομα στεγνώσει απο το αίμα των πατριωτών που έσφαξαν οι φίλοι σας τα SS και οι Ναζί.
  ΧΡΥΣΑΥΓΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!
 • @ Ρε την κορη του ΡασουληΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 14:35
  7 νερες νεκρος ο πατερας της δεν πηρε χαμπαρι τιποτε και τωρα η καρεκλα για τον συριζα τον εκανε να τον θυμηθει. τρομερη αγαπη....
 • Ακης Νικολακοπουλος απο ΜοναχοΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 14:17
  Βρε χρυσαυγακια οσο ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ (στην συγκεκριμενη περιπτωση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΚΛΙΠ ΚΛΠ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ Η ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ) Ο, ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ...ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
  ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....
  ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΡΑΣΟΥΛΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΑΛΟΙΓΟΡΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΟΣ.
  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ. ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ.
  ΕΝΙΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΙΣΖΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ; Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
 • MoodestyΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 10:06
  XA XA mou aresei pou ta X Auga ta valane me tin sxesi pou eixe i kopela me ton patera tis , , ,
  DEN SAS EPITREPI to tragoudi, , dikeoma tis , ,
  ola ta alla eine perita
 • George GΚυριακή 26 Αυγούστου 2012, 04:39
  NIKOSΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 19:43.συμφωνώ με τον stasos. Που βρισκόσουν κοπελιά όταν βρήκαν τον πατέρα σου ...

  SWSTA!!!
  TO TRAGOUDI EINAI PATRIWTIKO KAI SUNAIS8HMATIKO, DEN PAUEI OMWS NA EINAI EMPORIKO EPIFERONTAS KERDH, KAI EFOSON EINAI EMPORIKO DEN EXEI KANENA DIKAIWMA H EN LOGW KURIA NA APOFASISEI POIOS THA TO AKOUSEI KAI POIOS THA TO TRAGOUDISEI
 • robb starkΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 23:59
  μπραβο Ναταλια...ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μανωλης θα σε βλεπει απο ψηλα και θα χαιρεται!!!
 • ivanΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 23:49
  Toυ....συναφιου των αναρχοαπλυτων κι αυτη.....
 • Ο ΛούμπενΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 22:32
  @κλανιδιαρης πατριωτης,

  εμείς δηλαδή τί να πούμε για όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να παραμείνουνε δύο εκατομμύρια τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και παρεξηγούνται στην συνέχεια όταν τους αποκαλούμε μισέλληνες;
 • σταρκιΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 22:10
  AXAXAXAXA!! MPOROYME NA ZHSOYME KAI XVRIS TO TRAGOYDI TOY MPAMPAKA SOY KOPELA MOY! KAI H HWRA OLOKLHRH MPOREI!
 • xaxaΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 21:47
  καποιος μιλησε για μογγολους. βαλτε τους χρυσαυγιτες διπλα σε πακιστανους, δειτε φατσες και βγαλτε συμπερασμα ποιος ειναι ο μογγολος....
 • πετροςΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 20:51
  "Η πιο γλυκειά πατρίδα είναι η καρδιά!"

  Αλλά αυτό πρέπει να έχεις καρδιά για να το εννοήσεις...
  Η μία από τους 2 δημιουργούς ζει και συμφώνησε με την άποψη της κόρης του άλλου δημιουργού. Τα λόγια περιττεύουν.

  @ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ
  Ο Ξυλούρης ήταν από τα Ανώγεια. Κατά τη διάρκεια της Κατοχής πάνω από 100 Ανωγειανοί έχασαν τη ζωή τους από τους Ναζί. Επίσης, ο Ξυλούρης το 1973 έπαιζε στο "Μεγάλο μας Τσίρκο" και όταν ηχογραφούσε τα τραγούδια της παράστασης μπαινόβγαινε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου. Οι θιασάρχες-συμπρωταγωνιστές του Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος για αυτήν την παράσταση συνελήφθησαν από τους Χουντικούς και "κρατήθηκαν" για ένα μήνα στην ΕΑΤ-ΕΣΑ. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο ίδιος τραγούδησε στίχους κομμουνιστών ποιητών (Ρίτσου, Βάρναλη).
  Εσύ πώς εξάγεις το συμπέρασμα ότι θα ήταν με το μέρος των νεοΝαζί, αν ζούσε, είναι απορίας άξιο...
  Πάρε και τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου του 2012 στα Ανώγεια (το σόι του, που είναι και μεγάλο, εκεί ψηφίζει) να έχεις να πορεύεσαι:
  ΝΔ 33, 59%, ΣΥΡΙΖΑ 24, 43%, ΠΑΣΟΚ 22, 20%, ΚΚΕ 8, 75%, ΔΗΜΑΡ 4, 46%, ΑΝΕΛ 3, 32%, Οικολόγοι Πράσινοι 0, 84%, Δημιουργία Ξανά 0, 78%, Χρυσή Αυγή 0, 48% (8 ψήφοι)...
 • LoizosΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 20:10
  το τραγούδι του Ρασούλη είναι τώρα το πρόβλημα της Ελλάδας; Πόσους λαθρομετανάστες συντηρεί στα σπίτια της η κυρία Ρασούλη; Η Χ.Α. υπάρχει διότι η Ελλάδα έχει 1 εκατομ. λαθρομετανάτες από τους οποίους το 99.99% έχουν πρόβλημα με τη δικαιοσύνη στη χώρα τους ειτε είναι αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί, αφγανοί και αραβες μουσουλμάνοι. Η κα. Ρασούλη καλα κάνει να πάει να ζήσει στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν μόνο για ένα μήνα και μετά ας πει για τις ευαισθησίες της.
 • NIKOSΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 19:43
  συμφωνώ με τον stasos. Που βρισκόσουν κοπελιά όταν βρήκαν τον πατέρα σου από την βρώμα; (μεταφορικά). Πήρες τηλέφωνο στο ενδιάμεσο να ενδιαφερθείς; Έχουν πει το πιο σηξμαντικό "διαχειρίστρια των πνευματικών δικαιωμάτων". Αυτό τα λέει όλα! Άντε γεια! Α! και δεν είμαι Χ.Α. !!!
 • KώσταςΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 19:32
  Δεν νομίζω ότι το τραγούδι το βάλανε οι χρυσαυγίτες, αυτοί μόνο σκυλάδικα ακούνε, ο δήμαρχος θα το έβαλε.Αλλά κάθε φορά τα φασιστοειδή, με τα σχόλια τους , καταλαβαίνεις πόσο μισάνθρωποι και τιποτένιοι σαν χαρακτήρες είναι.Ενας άνθρωπος με γνώση, υπερηφάνεια, δεν θα ήτανε ρατσιστής και νεοναζί.Αν αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου και την χώρα σου, σέβεσαι και όλες τις άλλες χώρες και τους ανθρώπους, ο μισάνθρωπος βρίσκει απλά αφορμή για να βγάλει το μίσος του, αν δεν ήτανε οι μετανάστες, θα έβρισκε άλλους .
 • ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 19:08
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ....ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
 • captain giannisΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 18:52
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ. ΚΡΙΜΑ
 • εντεχνη μουσικη μονο για....ΕΛΛΗΝΕSSΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 18:46
  Ποιος Ρασούλης και πράσινα άλογα. Η ΧΑ έχει τον Ματθαιόπουλο και το Γκλέτσο και θα ζηλέψει τα τραγούδια του Ρασούλη;
  Συγκρίνονται τα "μίλα ελληνικά ή ψόφα", "διακοπές στο 'Αουσβιτς"του Ματθαιόπουλου ? ή τα "Ελληνικά SS", "Skinhead πατριώτες" του Γκλέτου??

  Ποιος Ρασούλης και λοιποί Ανθέλληνες...

  Hellenic Stompers και POGROM !!

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!

  Απορία: Με τον στίχο "μίλα ελληνικά ή ψόφα" ο Ματθαιόπουλος να φανταστώ ότι αναφέρεται στους Νεάντερταλ ομοϊδεάτες του, που όπου σταθούν και όπου βρεθούν κατακρεουργούν την ελληνική γλώσσα σα να ήταν λαθρομετανάστης;
 • glouΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 18:31
  υπερβολες και θεατρινισμοι να ζητας πολιτικες πεποιθησεις για να ακουσεις ενα τραγουδι ο καθενας εχει το δικαιωμα να ερμηνευει τους στιχους του τραγουδιου οπως ο καθενας αισθανεται, για παραδειγμα μπορει να το ακουσει ο ΓΑΠ εκει στο ξενοδοχειο 5 αστερων που κανει διακοπες, εδω και περιπου 2 μηνες, και να το χορεψει
 • ΓιώργοςΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:56
  stasos, πραγματικά νροπή! μιλάμε για την πλήρη αποθράσυνση! Πλέον για μερικούς δεν υπάρχουν όυτε αξίες ούτε τπτ! Η φασιστική νοοτροπία πλέον έχει πάρει ανατριχιαστικές διαστάσεις, Από τις ρατσιστικές ενέργειες εναντίων μεταναστών, περάσαμε σε φραστικές επιθέσεις εναντίων οποιωνδήποτε διαφωνούν, χαρακτηρίζοντάς τους ως "ανθέληνες", και τώρα έχετε άποψη ακόμα και για τα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ του καθενός. Και τί σχέση έχει όλο αυτό που γράφεις με όλο αυτό που είπε η κορη του Ρασούλη; Λίγη ντροπή δε βλάπτει. Κατανοήστε πρώτα ακριβώς τί λέει το τραγούδι και αφήστε τα οικογενειακά του καθενός στην άκρη. Απλά, απορώ πραγματικά, πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να έχουν συνεχώς ΜΙΣΟΣ μέσα τους για όλους και για όλα. Όχι μόνο απέναντι στους ξένους, αλλά και στους συμπατριώτες τους-α ξέχασα, όποιος διαφωνεί έιναι ανθέληνας(!)-, και στους επιστήμονες, και στους γείτονες, και στο διπλανό και και και..... Μίσος για όλα όμως, χωρίς όριο, φτάνει να εκφράζει κάποιος μιά άλλη άποψη.
 • κλανιδιαρης πατριωτηςΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:55
  Το ακουσαμε κι΄αυτο!!!!!!
  Αγαπανε οι φασιστες την Ελλαδα!!!!
  Βαλτε κανενα τραγουδακι του Γ΄ΡΑΙΧ, στις συγγεντρωσεις σας να ..μερακλωθειτε...
 • ΓιαννηςΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:52
  τα τραγουδια ανηκουν σ΄αυτους που τ΄αγαπουν αν αυτος που το δημιουργησε δεν ηθελε να το ακουσει κανενας τοτε δεν επρεπε να το κυκλοφορησει.Ειναι εξαλη και κουραφεξαλα
 • tilemaxosellasΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:47
  ΝΑΙ ΚΟ0ΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
  ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΜΕ 700.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΑΔΟΥΣ
  ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΟΚΡΑΤΕΣ
  ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Μπράβο στη ΝαταλίαΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:46
  Mπράβο στην κοπέλα. Έπραξε το αυτονόητο. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ρασούλη και του Ξυλούρη που τα τραγούδια τους ακούγονται σε συγκεντρώσεις νεοναζί φασιστών.
  Και επειδή όλοι οι μεγάλοι λαικοί και έντεχνοι δημιουργοί ήταν αριστεροί (Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Μητροπάνος, Λοίζος, Θεοδωράκης, Ρασούλης, Ξυλούρης κλπ κλπ) οι νεοναζι φασιστες μπορούν να κάνουν συγκεντρώσεις ακούγωντας Ρουβά, Χατζηγιάννη, Σάσα Μπάστα και ό, τι άλλο σκουπίδι θέλουν και τους αρμόζει.
 • stasosΣάββατο 25 Αυγούστου 2012, 17:17
  xaxaxaxaxxaxaxaxxaxa
  kala pou itane auti i kopelia me ta dimokratika es8imata otan o pateras rasoulis pe8ene stin pina?????
  pou itane auti i kopelia otan to soma tou rasouli ixe idi aposin8e8i mia ebdomada meta ton 8anatotou?????
  ka8e pote 8imotane ton rasouli kai zita pneumatika dikeomata???????????

  8rasitates psixes pou mono sto pare ma8ane......