Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Στη δική μας παράταξη όποιος πολιτικός αρχηγός χάνει εκλογές, παραιτείται – ΒΙΝΤΕΟ

Στην τριτολογία του ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα που έθιξε ο κ. Βελόπουλος στο τέλος της ομιλίας του, σημειώνοντας ότι “πράγματι υπάρχει μια αδικία για τους Βορειοηπειρώτες, που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το ’97 από την Αλβανία όπου είχε καταρρεύσει το ασφαλιστικό σύστημα και δεν τεκμηριώνονται χρόνια ασφάλισης και δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο Εργασίας θα το λάβει υπόψη του και θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις.

Επίσης, υπογράμμισε ότι “ως προς τα ζητήματα του τι συμβαίνει στον κόσμο της εργασίας είχαμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε”, επισημαίνοντας παράλληλα ότι “μπορούμε να έχουμε διαφορετικές ματιές στα πράγματα, διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ανάπτυξη, την ισορροπία μεταξύ ανάπτυξης και προστασίας της εργασίας, αυτά είναι απολύτως θεμιτά και θα έλεγα και αναμενόμενα σε μια κοινοβουλευτική Δημοκρατία, δεν έχουμε όμως δικαίωμα να αμφισβητούμε στοιχεία των επίσημων φορέων του ελληνικού κράτους” επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Επίσης, έδωσε απάντηση και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι “μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και αυτό απευθύνεται στο σύνολο της ΚΟ, πρώτη φορά βλέπω Κοινοβουλευτική Ομάδα να χειροκροτεί με ενθουσιασμό τα καταστροφικά σας λάθη, αυτό είναι πρωτοφανές, αν τα κάνατε καλά θα ανεβαίνατε στα έδρανα κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό δεν είναι αυτοκριτική, αυτό αγγίζει τα όρια της γραφικότητας”.

Και συνέχισε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνοντας: “Επειδή κάνατε παρατήρηση κάνοντας αντιπαραβολή ότι εσείς είστε οι μόνοι που κάνετε αυτοκριτική και κανένα άλλο κόμμα δεν έχει κάνει. εμείς κύριε Τσίπρα έχουμε άλλη παράδοση στον δικό μας πολιτικό χώρο, όταν πολιτικός αρχηγός χάνει εκλογές, παραιτείται, αυτή είναι η μεγάλη ας διαφορά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ