Νέα σενάρια και ονόματα στην “κούρσα” για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Το όνομα του Σταύρου Δήμα είναι το τελευταίο που φέρεται να συζητείται ως μια από τις πιθανότητες για την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Υπουργός επί Κ. Καραμανλή και Κ. Μητσοτάκη, επίτροπος στην Ε.Ε. επί Κώστα Καραμανλή και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά, ο Δήμας, όπως αναφέρει το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” είναι μια προσωπικότητα που δείχνει να ενώνει όλες τις γενιές και τις τάσεις της ΝΔ. Παράλληλα αντιμετωπίζεται με σεβασμό από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους, με το ΚΙΝΑΛ να έχει ψηφίσει υπέρ της υποψηφιότητάς του το 2014. Φαβορί δεν είναι βέβαια…

Στην ονοματολογία που έχει αναπτυχθεί εσχάτως εμπλέκεται ακόμη ένα πρόσωπο ως πιθανή επιλογή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή και υπουργό του ΚΙΝΑΛ στον Νομό Αργολίδας Γ. Μανιάτη, ο οποίος είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας τους προηγούμενους μήνες, αλλά για άλλους λόγους. Τότε τον εμφάνιζαν ως επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διοίκηση της ΔΕΗ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ