Ραγκούσης: Το μόνο που λείπει είναι να φορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στολή αστυνομικού

  • επικοινωνία

07 Δεκεμβρίου 2019 | Εορτάζουν:
  • Αμβρόσιος
  • Αμβροσία
  • #Γρηγορόπουλος
  • #Τουρκία

  • Ραγκούσης: Το μόνο που λείπει είναι να φορέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στολή αστυνομικού

    11:18 πμ, Κυριακή 17 Νοε 2019 11:18 πμ, Κυριακή 17 Νοε 2019

    Πολιτική

    "Ο αντιπολιτευτικός τόνος του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλεται από τη στάση της Κυβέρνησης" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    Όπως είπε, η κυβέρνηση έκανε επίδειξη αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς εξαιρώντας από την Επιτροπή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που όρισε ο Πρόεδρος του κόμματος, μόνο και μόνο γιατί έχουν εκφράσει διαφορετικές απόψεις. Όπως επεσήμανε, όταν τέθηκε ανάλογο αίτημα από τον κ. Παπαγγελόπουλο, αυτό απορρίφθηκε καταδεικνύοντας ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

    Σε ότι αφορά το θέμα της εξάρθρωσης της τρομοκρατικής ομάδας «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και των γεγονότων στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι όταν έγιναν αυτά, ο ίδιος με δηλώσεις του χαιρέτισε την επιτυχία της αντιτρομοκρατικής και συνεχάρη την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των παράνομων υλικών μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

    Μετά από 2-3 μέρες όμως «είδαμε την Αστυνομία να επεμβαίνει στην ΑΣΟΕΕ κάνοντας υπερβολική επίδειξη δύναμης, έχοντας προφανώς εντολές από την πολιτική ηγεσία» είπε ο κ. Ραγκούσης, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση, «αντί να στήνει εάν επιτελικό κράτος, στήνει αστυνομικό κράτος».

    Υποστήριξε δε ότι και μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση χειρίζεται επικοινωνιακά τη δράση των αστυνομικών δυνάμεων.

    Είπε δε χαρακτηριστικά, ότι "το μόνο που λείπει είναι να φορέσει ο Μητσοτάκης στολή αστυνομικού".

    Όπως επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άλλο πράγμα να αφήνουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της κι άλλο να την μεταχειριζόμαστε επικοινωνιακά.

    Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι δέσμιος των προεκλογικών του υποσχέσεων, όταν έλεγε πως από τις 8 Ιουλίου, η κυβέρνηση θα τελειώσει τη βία στα Εξάρχεια και θα εξουδετερώσει τον «Ρουβίκωνα». Όπως αποδείχτηκε δεν κατάφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο και για το λόγο αυτό «επενδύει» στο αστυνομικό κράτος.

    Στη συνέχεια κι ερωτηθείς σχετικά, διευκρίνισε ότι ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ και ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτευχθεί «κοινωνική ειρήνη». Αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία η ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου».

    • ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ
    • ΣΥΡΙΖΑ
    • ΑΣΟΕΕ
    • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    • ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    • ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
    • Share
    • Tweet
    • Share
    • Email
    σχολίασε κι εσύ
    σχετικά άρθρα
    • ΣΥΡΙΖΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου παραμένει επίκαιρη

      ΣΥΡΙΖΑ: Η εξέγερση του Πολυτεχνείου παραμένει επίκαιρη

    • Τασούλας: Φαίνεται πως στα νομικά διαφωνούμε με τον κ. Τσίπρα συνεχώς

      Τασούλας: Φαίνεται πως στα νομικά διαφωνούμε με τον κ. ...

    • Γεννηματά: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μία ομερτά για να κρύβουν τις ευθύνες τους

      Γεννηματά: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μία ομερτά γ...

    • Υπερψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο

      Υπερψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο

    • Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν

      Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος μ...

    • Γεννηματά: Ούτε με τους μπαχαλάκηδες, ούτε με την ασύδοτη βία της αστυνομίας

      Γεννηματά: Ούτε με τους μπαχαλάκηδες, ούτε με την ασύδο...

    • ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Financial Times: Οι αστείες δικαιολογίες της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν το εξόφθαλμο σκάνδαλο

      ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα Financial Times: Οι αστείες δικαι...

    • Ο διάλογος του Φρουζή με δημοσιογράφους - "Έπρεπε να έρθω στη Βουλή να καταθέσω"

      Ο διάλογος του Φρουζή με δημοσιογράφους - "Έπρεπε να έρ...

    • ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Η εξέγερση του Νοέμβρη μας θυμίζει ότι με τη δράση μας μπορούμε να ανατρέψουμε καθεστώτα που μοιάζουν ακλόνητα

      ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου: Η εξέγερση του...

×
  • το blog μου
  • πολιτική
  • οικονομία
  • διεθνή
  • κοινωνία
  • αθλητισμός
  • lifestyle
  • media
  • στήλες
  • ξεχωρίζουν
  • εκπομπές
  • Όροι Χρήσης
  • Επιστροφή στην κορυφή ▲
© 2019 enikos.gr
↑