Χριστοδουλάκης στον Realfm 97,8 για ΚΙΝΑΛ: Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα ηγεσίας να το θέσει στα αρμόδια όργανα

“Η εξωτερική πολιτική που περιλαμβάνει τον Τραμπ μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτό φαίνεται από τα tweet ακόμα, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει κεντρική πολιτική κατεύθυνση για τις συμμαχίες των ΗΠΑ. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει γιατί καλώς ή κακώς δεν μπορούμε διαρκώς να επαφιόμαστε σε μια ευνοητική μεταχείριση από τις ΗΠΑ που μπορεί να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη” δήλωσε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι υπήρξε και σκάνδαλο και σκευωρία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν συζητάμε για το σκάνδαλο” υπογράμμισε.

“Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη να φτάσει μέχρι το τέλος γιατί και ο ελληνικός λαός που έχει ακούσει τα μύρια όσα, να ξέρει ακριβώς ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα” τόνισε.

“Το συνέδριο μας θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ με μεγάλο αριθμό συνέδρων” ανέφερε.

“Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα ηγεσίας έχει δύο επιλογές ή το βάζεις και προχωράμε καθαρά ή δεν το βάζεις και η παράταξη συνεχίζει να δουλεύει. Άρα όποιος έχει ζήτημα ηγεσίας υπάρχουν αρμόδια όργανα να τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα, να συζητηθεί και η παράταξη να προχωρήσει με καθαρές λύσεις” υπογράμμισε.

“Αν δεν τεθεί στα επίσημα όργανα, σίγουρα δεν μπορεί να ανακυκλώνεται στα ΜΜΕ που αντί να ασχολείται η παράταξη με το πώς θα γίνει ξανά εξωστρεφής, να αυξήσει τη δυναμική της, ασχολούμαστε διαρκώς με το τι είπε ο ένας και ο άλλος” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ