Debate Λοβέρδου – Γιαννούλη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Real Fm 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι “η αδικαιολόγητη βία είναι καταδικαστέα. Μπορεί να παρερμηνεύτηκε η δήλωση Βορίδη. Η θέση της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και η δική μου είναι ότι δεν είμαστε υπέρ της αδικαιολόγητης βίας. Όποτε υπάρχει ανάγκη, μόνο νόμιμα”.

Ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι “τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε εξοπλισμός στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ, στυλιάρια, μπουκάλια κτλ. Σίγουρα δεν ήταν για μπάρμπεκιου. Εν πάσει περιπτώσει όμως υπάρχουν μια σειρά γεγονότων. Εντοπίστηκαν αυτά στο Πανεπιστήμιο, ποια ήταν η αντίδραση των πρυτανικών αρχών; Να κλείσουν το Πανεπιστήμιο για μια εβδομάδα παραμονές Πολυτεχνείου και επετείου Γρηγορόπουλου, πρώτο λάδι στη φωτιά. Δεύτερο λάδι στη φωτιά, ξέρουν οι πρυτανικές αρχές ότι πρόκειται να γίνει γενική συνέλευση των φοιτητών, όχι των μπαχαλάκηδων”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ