Βελόπουλος: Αυστηροποίηση ποινών για εγκλήματα παιδεραστίας και ναρκωτικών

Την αυστηροποίηση των ποινών για εγκλήματα, όπως αυτά της παιδεραστίας, των ναρκωτικών, ζήτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία για “αριστεροφοβία”, λόγος που -όπως ισχυρίστηκε- αποφεύγει να διορθώσει “τα μεγάλα κακά που έκαναν στον τόπο οι προηγούμενοι”.

Ο κ. Βελόπουλος, καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι εξαίρεσε από τον Ποινικό Κώδικα, την δικαστική απέλαση “στερώντας από τον δικαστή το δικαίωμα να απελάσει κάποιον που θεωρεί ότι έκανε ένα έγκλημα” ενώ δεν επαναφέρει την αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα “ο κάθε κακούργος, ο κάθε παράνομος, ο κάθε βιαστής” να μπορεί να ψηφίζει και δεν προβλέπει αυστηρές κυρώσεις για την λιποταξία από τον Στρατό “κι έτσι αυτός που είναι ρίψασπις δεν θα τιμωρηθεί ποτέ από το κράτος”. Επίσης ο κ. Βελόπουλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν προβλέπει σε καμία διάταξη τον θρησκευτικό όρκο ενώ δεν θεσμοθέτησε την βλασφημία “κάνοντας έγκλημα εναντίον της Ορθοδοξίας” και αναρωτήθηκε “Μπορώ να βρίζω θεούς, Ιησού, Παναγία, Χριστό και κανείς να μην με ενοχλεί, όμως, αν πω κάτι για το Ισλάμ, κατευθείαν αλυσίδες και χειροπέδες, γιατί κύριε υπουργέ;”.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ζήτησε να θεσμοθετηθούν τα ισόβια, “τα πραγματικά ισόβια” για τους παιδεραστές διότι “αυτός που βιάζει το παιδάκι δεν πρέπει να ξαναδεί, ήλιο” όπως επίσης και για τους εμπόρους ναρκωτικών.

Ακόμη καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι νομοθετεί για τους πλειστηριασμούς υπέρ των τραπεζιτών αφού – όπως υποστήριξε – τιμωρείται ακόμη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που θα πάει να διαμαρτυρηθεί κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. “Χρειάζεται σοβαρή πολιτική στο θέμα του κοινωνικού αυτοματισμού. Έρχονται δύσκολες στιγμές με τα «κόκκινα» δάνεια και με το σχέδιο ΗΡΑΚΛΗΣ, το οποίο θα καταρρεύσει στα χέρια σας. Σας το λέω ξανά. Σας το είχα πει εδώ πριν έναν μήνα. Το σχέδιο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι φούσκα” υποστήριξε ο κ. Βελόπουλος. Εξάλλου αναφέρθηκε στην διάταξη για την κατ’ έγκληση δίωξη τραπεζικών στελεχών και απευθύνθηκε προς τον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας: “Τα κακά που έκαναν οι προηγούμενοι στην Ελλάδα, είναι τρομακτικά, διορθώστε τα γι’ αυτό πήρατε 41%”.

Τέλος ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “μαζεύει ψηφαλάκια” γι αυτό και τηρεί αυτή την στάση απέναντι στην ανομία και ανέφερε: “Δεν κατάλαβα, κύριοι της Αριστεράς. Τι σημαίνει μολότοφ. Μολότοφ είναι πολεμικό υλικό. Είναι ένα όργανο το οποίο το πετάς και σκοτώνεις ανθρώπους. Εύκολα ξέχασαν οι κύριοι της Αριστεράς τη MARFIN. Την ξέχασαν. Την ξεχάσατε! Τέλος. Η MARFIN δεν υπάρχει για εσάς”. Ταυτοχρόνως, όμως είπε ότι δεν έχει καμία λογική η αθώωση όσων παραδίδουν τις μολότοφ.

Σχετικώς με το θέμα του ασύλου, ο κ. Βελόπουλος είπε πως η μοναδική λύση είναι η πλήρης κατάργησή του και η μεταφορά των πανεπιστημίων εκτός Αθηνών, όπως συμβαίνει στη Γερμανία. “Και ντρέπομαι ως βουλευτής να βλέπω να πηγαίνουν βουλευτές την ώρα που παρανομούν εκατό αναρχοάπλυτοι τραμπούκοι μέσα στο πανεπιστήμιο”. “Έχουν μπερδέψει τη Δημοκρατία με την ελευθεριότητα. Έχουν μπερδέψει τη Δημοκρατία με τη μολότοφ” είπε και ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος κάθετα και σε αυτόν που φέρει μολότοφ, που πετάει τη μολότοφ, που καίει δημόσιο κτήριο, καίει ιδιωτική περιουσία και να δημεύεται η περιουσία του, να πληρώνει τις ζημιές από την τσέπη του.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό – προσφυγικό. “Κλείστε τα σύνορα. Κάντε τείχος στον Έβρο. Από επτά, οκτώ σημεία στο Αιγαίο περνούν από απέναντι και έρχονται εδώ. Μην τους πηγαίνετε στις τοπικές κοινωνίες. Πηγαίνετε τους σε ακατοίκητα νησιά. Όμως, μαζέψτε αυτά εδώ τα παιδάκια που λένε ότι κάνουν δουλειές. Γιατί δουλειές κάνουν όταν παίρνει ο άλλος 180.000 ευρώ τον χρόνο για να είναι διευθυντής σε μια ΜΚΟ και ο καθαριστής παίρνει 4.000 ευρώ τον μήνα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ