Σχόλιο Αραχωβίτη για την ανακοίνωση Βορίδη: Το θράσος περισσεύει

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα με τον Μάκη Βορίδη, δίνει ο αρμόδιος τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, με αιχμή τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ότι “η επιβολή του νόμου εμπεριέχει σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται στοιχεία αναγκαστικότητας”.

Απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του κ. Βορίδη, με την οποία καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ “να παραμείνει στο γνώριμο γι’ αυτόν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης υπερασπιζόμενος, όπως άλλωστε έκανε πάντοτε, τους μπαχαλάκηδες και την ανοχή στην ανομία” και καταλόγιζε στον αρμόδιο τομεάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι “αποκομμένος από την αγροτική πραγματικότητα”, ο κ. Αραχωβίτης σχολιάζει ότι “ο υπουργός κ. Βορίδης σήμερα ήταν ο υπέρμαχος της πιο βαθιάς και αποκρουστικής όψης του κράτους αλλά τολμά να καταγγέλλει εμάς σαν κρατικιστές. Το θράσος περισσεύει”.

Συνεχίζοντας, ο κ. Αραχωβίτης σημειώνει πως “απαριθμεί μόνο τελικές υπογραφές που έβαλε στο δικό μας έργο και μας εγκαλεί ότι αποκοπήκαμε από τον αγροτικό κόσμο. Ο αγροτικός κόσμος όμως γνωρίζει καλά ποιοι βρέθηκαν, και σήμερα είναι, στο πλάι του και ποιες προσδοκίες μπορούν να έχουν από αυτούς που αύξησαν ήδη τα τιμολόγια του ρεύματος και έταξαν αλλά δεν εφαρμόζουν φοροελαφρύνσεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ