Για “breakfast” στο Καβούρι – Τι θα συζητηθεί στη συνάντηση Μητσοτάκη με τους βουλευτές της ΝΔ

Ραντεβού με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει δώσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «τα Νέα», το πρωί του Σαββάτου στο Καβούρι ο Πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το ραντεβού στο Καβούρι προκειμένου να «καθαρίσει»την ατμόσφαιρα από τυχόν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες ή έλλειψη ενημέρωσης για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Από την πρώτη στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης είχε καταστήσει σαφές στον κομματικό μηχανισμό ότι τον θέλει σε εγρήγορση στην ατζέντα της επικαιρότητας, με αιχμή σε αυτή τη συγκυρία το προσφυγικό- μεταναστευτικό. Είναι το νούμερο 1 πρόβλημα για την κυβέρνηση , το οποίο της προκαλεί σοβαρούς τριγμούς, φέρνει εσωκομματική μουρμούρα και ανοίγει διάπλατα αντιπολιτευτικό πεδίο στον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, οι πρωθυπουργικές εντολές για ετοιμότητα, σύμπνοια, υποστήριξη και αποφυγή των «φάλτσων» αναμένεται να επαναδιατυπωθούν σε πιο χαλαρό τόνο σε «πηγαδάκια» κατά την αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Αν και η πρόσκληση Μητσοτάκη για «μπρέκφαστ» στο Καβούρι αναφέρεται σε άτυπη συνεδρίαση ζητώντας από τους βουλευτές casual εμφάνιση, θα υπάρξουν συζητήσεις για τις εξής θεματικές ενότητες: το προσφυγικό, τον προϋπολογισμό, την συνταγματική αναθεώρηση και ζητήματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προβλέπει να λάβουν το λόγο οι βουλευτές που δέχονται πίεση από το ακροατήριό τους, αποδεχόμενοι διαρκώς αιτήματα και ανησυχίες.

Στον διάλογο προεξοφλείται ότι θα κυριαρχήσει το Προσφυγικό, για το οποίο συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ