ΚΙΝΑΛ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή της προανακριτικής: Κάνει τα πάντα να μην αποκαλυφθεί η πολιτική σκευωρία

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, μετά την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σε ανακοίνωση, το ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως «παράνομα και καταχρηστικά, έξω από κάθε θεσμική διαδικασία, προκειμένου να παρακωλύσει για άλλη μια φορά την εξέταση του μάρτυρα Φρουζή, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να σεβαστεί τις αποφάσεις της Επιτροπής και την κοινοβουλευτική δημοκρατία», σχετικά με την απόφαση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου να παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση.

«Χωρίς καμία αιδώ, χωρίς καμία αίσθηση του κοινοβουλευτικού βάρους και καθήκοντός του σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στην προανακριτική επιτροπή, δηλώνει ότι δεν θα σεβαστεί τις αποφάσεις της και ότι τα ήδη εξαιρεθέντα μέλη του θα συνεχίσουν να παρακωλύουν τη διαδικασία», συνεχίζει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει πως «είναι πλέον ξεκάθαρο: ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συγκάλυψη του εκτροχιασμού της φαρμακευτικής δαπάνης 2004-2009, κάνει τα πάντα για να μην λειτουργήσουν οι θεσμοί, να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες, να μην αποκαλυφθεί η πολιτική σκευωρία».

Καταλήγοντας, το ΚΙΝΑΛ τονίζει: «Μετρήθηκε με την αλήθεια και έχασε οριστικά. Παραδίδουμε την ευτελιστική τακτική του, που υποκατέστησε την πραγματική πολιτική, στους πολίτες. Αυτοί πάντα κρίνουν, συγκρίνουν και αξιολογούν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ