Αιχμές Παρασκευόπουλου κατά Κικίλια – Τι είπε στον Realfm 97,8

“Προφανώς δεν μπορώ να έχω γνώση του τι συνέβη στο ΚΕΘΕΑ αυτή την περίοδο, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είχα επαφή με το ΚΕΘΕΑ τα τελευταία χρόνια. Υποθέτω ότι είτε περίμεναν τις εκλογές, είτε στάθμιζαν τον χρόνο επειδή προφανώς η έκδοση του πορίσματος μπορεί να έχει μία αντανάκλαση στην αξιοπιστία του οργανισμού, θα ήθελαν να είναι έτοιμοι”, είπε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ερωτηθείς εάν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του κ. Κικίλια, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε καταφατικά και σημείωσε: “Ο κ. Κικίλιας με συνδέει με μία ιστορία, εγώ έχω συνηθίσει να συνδέομαι επειδή χρόνια ολόκληρα μιλούν για τον νόμο Παρασκευόπουλου που βγάζει εγκληματίες έξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορώ να το ανέχομαι για πάντα… Η ιστορία του νόμου ο οποίος αξιοποιείται για να βγαίνουν οι εγκληματίες έξω είναι ένα ψέμα, μία προπαγάνδα που αναπαράγεται. Ο υπουργός ο οποίος δεν γνωρίζει ούτε το θέμα της εγκληματικότητας, ούτε το θέμα της υγείας, απλώς λασπολογεί”.

Στο ερώτημα εάν θεωρεί ότι ο κ. Κικίλιας εμφάνισε αυτό το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου για να υποστηρίξει την άποψη του στην αλλαγή του αυτοδιοίκητου, ο κ. Παρασκευόπουλους δήλωσε: “Η χρονική σύμπτωση αυτό δείχνει, ιδιαίτερα το γεγονός ότι όπως φαίνεται το είχε ήδη στα χέρια του και τώρα που είδε ότι αντιδρά ο κόσμος του ΚΕΘΕΑ, το εμφανίζει”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ