Άγριος καβγάς Μαμουλάκη-Κυρανάκη για το μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές

Νέα πολιτική κόντρα ξέσπασε για το μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη και τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε χθες με τον Χρήστο Γιαννούλη, ο κ. Κυρανάκης χαρακτήρισε “γελοιότητες” τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή της Βουλής και σημείωσε πως “αν ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξυπηρετήσει τη δική του στρατηγική για να μας βγάλει όλους ακροδεξιούς, λέει τα δικά του, είναι ένα άλλο θέμα”. Είπε επίσης πως ο ίδιος αναφέρθηκε στο πλαίσιο των αλλαγών στον ποινικό κώδικα και όχι στην εκδήλωση που είχε οργανωθεί έξω από την προσφυγική δομή στα Διαβατά.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, λέγοντας πως “η ΝΔ απογοήτευσε πολύ νωρίς το ακροδεξιό της ακροατήριο με τις κυβιστήσεις τόσο στο Μακεδονικό όσο και στο προσφυγικό. Γι’ αυτό και ο κ. Κυρανάκης σπεύδει να κρατήσει τα μπόσικα”.

“Να πει ο κ. Μαμουλάκης ό,τι θέλει, εμένα θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω. Είναι αντικειμενικό το ζήτημα. Δεν έχω χρόνο να ακούω πράγματα που ακούω όλη μέρα από τα στελέχη της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα διαβάζετε στην Αυγή και τώρα βγήκατε στον 98.4 να τα επαναλάβετε. Ξέρουμε κ. Μαμουλάκη ότι η μοναδική σας άποψη είναι όσα διαβάζετε στην Αυγή. Δεν έχω καμία όρεξη να τα ξανακούσω σήμερα”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ρωτώντας εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει διάταξη επί του θέματος.

“Το ζήτημα κ. Κυρανάκη ποιο είναι; Αν θα κατατεθεί διάταξη περί αυτού ή η πρόκληση, δηλαδή το λάδι στη φωτιά που ρίχνετε συνεχώς και ξεσηκώνετε τον κόσμο; Νομίζω πως ειδικά αυτή την κρίσιμη στιγμή, όπου οι προσφυγικές ροές πυροδοτούνται, όπου η χώρα καλείται να βρει ολοκληρωμένο σχέδιο, απουσιάζει το σχέδιο από τη ΝΔ”, ανταπάντησε ο κ. Μαμουλάκης και πρόσθεσε: “Δεν μπορεί να καταδικάσει την εν λόγω εκδήλωση ο κ. Κυρανάκης. Είναι τόσο απλό. Να προβεί σε καταδίκη αυτής της ενέργειας, δίπλα σε ένα hotspot με ανθρώπους που έχουν περάσει τα πάνδεινα. Καταδικάζετε επιτέλους; Δεν απαντάτε. Βλέπετε; Δεν έχετε το πολιτικό σθένος να το κάνετε κ. Κυρανάκη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ