Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ – Επικεφαλής του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Γρηγόρης Βάρρας

Της Κωνσταντίνας Χελιδώνη

Τις διοικητικές αλλαγές στους οργανισμούς που βρίσκονται υπό την εποπτεία του οριστικοποιεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), αναλαμβάνει ο κ. Γρήγορης Βάρρας, αντικαθιστώντας τον νυν επικεφαλής κ. Αθανάσιο Καπρέλη.

Ο κ. Βάρρας είναι αναπληρωτής καθηγητής Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι τη θέση του αντιπροέδρου του Οργανισμού θα αναλάβει ο Δημήτριος Μελάς, πρώην γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) -στη θέση του Θεοφάνη Κουρεμπέ- αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της τοποθέτησης προέδρων και διοικητών στους νευραλγικούς οργανισμούς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται και οι ανακοινώσεις για το σύνολο των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ