Η άφιξη των Προκόπη Παυλόπουλου, Κυριάκου Μητσοτάκη και Κωνσταντίνου Καραμανλή στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Χειροκροτούμενοι από τους παριστάμενους έφθασαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου για τη σημερινή διπλή γιορτή της Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τελευταίος έφθασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Χαιρέτισε το πλήθος και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια μπήκε στο εσωτερικό του ναού και ξεκίνησε η δοξολογία.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του στον Ιερό Ναό, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μέλη της νεολαίας της ΝΔ φώναξαν συνθήματα κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού.

Στον Ιερό Ναό έφτασε και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έγινε δεκτός με δυνατό χειροκρότημα από το συγκεντρωμένο πλήθος:

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ