Τσίπρας: Καραγκιοζιλίκι τα κενά κυβερνητικά έδρανα – ΒΙΝΤΕΟ

Με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, “ανοίγει μία φάμπρικα -και για τις επόμενες κυβερνήσεις- όποιος αναδεικνύει ζητήματα θα μπορεί να κατηγορείται για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, και ανοίγει αυτή η φάμπρικα ενόσω η διερεύνηση της υπόθεσης, του σκανδάλου, είναι σε εξέλιξη”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχωρεί αυτή την ώρα στον Alpha, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ρεβανσισμό. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως “καραγκιοζιλίκι” την εικόνα των κενών κυβερνητικών εδράνων επί επτά ώρες, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, “χωρίς να υπάρχει ούτε ένας υπουργός και να μπαίνει ο Πρωθυπουργός σαν τον κλέφτη να ψηφίσει και να φύγει”, όπως είπε.

Σημείωσε, δε, ότι ο ίδιος δεν μπήκε στο “κάδρο” γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης “δεν θέλει να στεναχωρήσει τον κ. Σαμαρά και γι’ αυτό αφήνει ανοικτή μια υπόθεση που κινδυνεύει να του γυρίσει μπούμερανγκ, γιατί θα αναδείξει το πραγματικό σκάνδαλο. Γιατί ο κόσμος στα καφενεία, δεν λέει τη λέξη ‘σκευωρία’ λέει τη λέξη ‘δικαιοσύνη’. Ούτε τους βουλευτές του δεν έπεισε, έξι βουλευτές δεν ψήφισαν” και γιατί “θέλει να αποφύγει τον πολιτικό και τον διεθνή διασυρμό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ