Παπαγγελόπουλος: Για τον Σαμαρά από Μίμης έγινα Ρασπούτιν και σκευωρός – Δεν επέλεξα τον πόλεμο αλλά δεν θα συμβιβαστώ – ΒΙΝΤΕΟ

“Είμαι εντελώς άσχετος με την υπόθεση της Novartis. Δεν έχω καμία ενημέρωση. Θα ζητήσω να έρθει η δικογραφία της Νovartis και να συσχετιστεί με τη δικογραφία που υπάρχει εις βάρος μου, καθώς και άλλες δικογραφίες, από το οποίο θα προκύπτει ξεκάθαρα αν εγώ έχω την παραμικρή σχέση” ανέφερε στο ΟΡΕΝ, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

“Η σύσκεψη στο γραφείο του Τσίπρα, όπως την λένε, έγινε αφού είχε πάει η δικογραφία στο υπουργείο. Άρα είχε κλείσει από πλευράς δικαιοσύνης η δικογραφία” πρόσθεσε.

“Την ίδια περίπου δήλωση με εμένα λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν έκανε και ο κ. Κοντονής. Την ίδια δήλωση έχουν κάνει κατά καιρούς κι άλλοι. Δεν έβγαλα καμία ετυμηγορία, είπα ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και μάλιστα το είπα έπειτα από μία μερική άτυπη ενημέρωση που είχαμε. Δεν αναφέρθηκα σε πολιτικούς” τόνισε.

“Οι περισσότεροι με καταδίκασαν εκ των προτέρων. Δεν είχα καμία γνώση της δικογραφίας της Novartis. Θεωρήθηκα εύκολος στόχος” υπογράμμισε.

“Κανείς δεν με απείλησε κατ’ ιδίαν από τους δέκα πολιτικούς. Το σίγουρο είναι ότι δεν πτοήθηκα και δεν θα πτοηθώ” συμπλήρωσε.

“Έχω αποφύγει χαρακτηρισμούς και για την κ. Ράικου και για τον κ. Αγγελή μολονότι η αχαριστία τους απεναντί μου είναι κάτι το πρωτοφανές. Πάντα στη ζωή μου έχω βοηθήσει και προφυλάξει τους συναδέλφους μου. Τον κ. Αγγελή τον προφύλαξα στην υπόθεση Βγενόπουλου. Αυτή η ιστορία έχει και ένα καλό εμπλουτίζει τις γνώσεις και τις δικές μου και των αντιπάλων μου. Η δική μου γνώση εμπλουτίζεται με το που μπορεί να φτάσει η αχαριστία και η κακοήθεια κάποιων και η δική τους πόσο μπορεί να αντέξει η ανθρώπινη φύση αήθεις επιθέσεις” τόνισε.

“Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω ούτε θέλω να νικηθώ. Το τι θα πω, πώς θα το πω και πότε θα το πω θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και τις βρωμιές που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχθηκα χωρίς να το θέλω, αυτό ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κ. Ράικου και όποιον συμπαραταχθεί μαζί τους. Έχω πολλά χαρτιά” ανέφερε.

Ερωτηθείς για τη φιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά και την Ελένη Ράικου απάντησε ότι “Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος ήταν υποτιθέμενη φιλία από μέρους τους. Εγώ είμαι πολύ προσεκτικός, αποφεύγω να τους θίξω. Για την κ. Ράικου έχω έναν λόγο παραπάνω, όπως και για κάθε δικαστικό λειτουργό. Δεν τον επέλεξα εγώ αυτόν τον πόλεμο, απλώς επέλεξα να μην συμβιβαστώ και να μην νικηθώ. Στις συναντήσεις με τον κ. Σαμαρά, σε μερικές ήμασταν οι δυό μας, σε άλλες ήταν κι άλλα πρόσωπα αλλά όχι πολιτικά”

“Η τελευταία μας συνάντηση ήταν ενώ ήμουν υπουργός και ήταν στο σπίτι του Σαμαρά. Όπως γύρναγα από το γραφείο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘Μίμη μου έλα να τα πούμε’. Τώρα πώς από “Μίμη μου” έγινα σκευωρός και Ρασπούτιν… εντάξει” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ