ΚΚΕ: Χαφιεδικού τύπου η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή

Τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον ΣΚΑΪ, καταγγέλλει το ΚΚΕ, με αφορμή τη δημοσίευση των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, που συμμετείχε στη συγκέντρωση του Σαββάτου ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδς-ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.

Σε ανακοίνωση, ο Περισσός κάνει λόγο για “πρωτοφανή” και “χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση” και απευθύνει το ερώτημα: “Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;”.

Όπως υπογραμμίζει το ΚΚΕ, “αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο” και καταλήγει με την επισήμανση: “Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ