Λοβέρδος στον Realfm 97,8: Πρόθεση του Μητσοτάκη είναι να μην μετατρέψουμε τη Βουλή σε αρένα ποινικών διώξεων πολιτικών μας αντιπάλων

“Ξέρουμε ότι δηλητηριάζεται ο πολιτικός βίος της χώρας με τις ανεξέλεγκτες πολιτικές διώξεις, με τις εξεταστικές, με τις προανακριτικές που δεν καταλήγουν και πουθενά. Η πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη και νομίζω των περισσοτέρων στη ΝΔ, είναι να μην μετατρέψουμε τη Βουλή και τον πολιτικό στίβο σε αρένα ποινικών διώξεων πολιτικών μας αντιπάλων. Από την άλλη όμως, δεν έχουμε και καμία πρόθεση να εγκαταλείψουμε την υπόθεση αυτή της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis, εις βάρος πολιτικών προσώπων, πρώην Πρωθυπουργών και πρώην υπουργών” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, τόνισε ότι “δεν μπορώ να διερευνήσω τις ψυχολογικές ή άλλες καταστάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου, δεν είμαι ούτε ψυχίατρος, ούτε ψυχολόγος και ούτε ξέρω ποιες ήταν οι προθέσεις του. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπήρξε μία κατηγορία εις βάρος 10 πολιτικών προσώπων, η οποία είχε αναγγελθεί ως το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους από τον κ. Παπαγγελόπουλο, αποδείχθηκε ότι για τους επτά από τους 10 δεν υπάρχει η παραμικρή κατηγορία και για τους υπόλοιπους τρεις θα το δούμε και αυτό αν θα υπάρξει κάτι στο τέλος. Αν όλο αυτό στήθηκε με παρέμβαση του κ. Παπαγγελόπουλου ή κάποιου άλλου στη Δικαιοσύνη, τότε μιλάμε για μεγάλη πολιτική σκευωρία που είναι πρωτοφανής στα πολιτικά χρονικά της χώρας”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ