Γεννηματά: Η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη είναι μόνο για τους λίγους

“Η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη είναι μόνο για τους λίγους”, δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην 84η ΔΕΘ, ενώ τον κατηγόρησε πως αρνείται να διαπραγματευτεί για τα πρωτογενή πλεονάσματα και άφησε τη μείωση τους στα χέρια της κ. Λαγκάρντ.

“Κάθε χρόνο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δίνει το στίγμα της δημιουργικής Ελλάδας, της Ελλάδας που παράγει, που καινοτομεί, της εξωστρεφούς Ελλάδας”, δήλωσε η κ. Γεννηματά στους δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψη της στην 84η ΔΕΘ, και σημείωσε: “Όμως, ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό. Φάνηκε, δυστυχώς, ότι η ανάπτυξη, η δική του ανάπτυξη, είναι μόνο για λίγους. Και φάνηκε αυτό από τα όσα είπε, την αρνητική του στάση στις κλαδικές συμβάσεις των εργαζομένων και βέβαια φάνηκε γιατί για άλλη μια φορά αρνείται να διαπραγματευτεί για τη μείωση του στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα, μια μείωση που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, την άφησε στα χέρια της κ. Λαγκάρντ. Φαίνεται ότι θεωρεί ότι πρέπει η Ελλάδα να επαιτεί και όχι να διεκδικεί αυτό που είναι σωστό για να διαμορφώσει το μέλλον που της αξίζει”.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Τάσο Τζήκα για τη φετινή διοργάνωση και το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ.

Αμέσως μετά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε περιοδεία σε περίπτερα της 84ης ΔΕΘ συνοδευόμενη από τους βουλευτές Χάρη Καστανίδη, Γιώργο Καμίνη, Γιώργο Αρβανιτίδη, Γιώργο Φραγγίδη, Απόστολο Πάνα, τον Χρήστο Πρωτόπαππα, τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ