Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Ο καθένας να αποδεικνύει την αξία του μέσα στο γήπεδο και όχι ως προπονητής της εξέδρας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 4,5 χρόνια προσπάθησε να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Παρά το ρεσάλτο, παρά τις πολιτικές εξαγορές με ανθρώπους που την μία μέρα έβριζαν τον κ. Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την επόμενη γίνονταν υπουργοί του, το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χτυπήσει ρεκόρ αλλαγής κομμάτων είναι κάτι που εμάς, ως νέα γενιά, μας προβληματίζει. Από αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ που 4,5 χρόνια απέτυχε να αλλάξει τα κακώς κείμενα της χώρας, να κάνει ένα πράγμα απ’ όλα όσα υποσχέθηκε, που διακατέχεται από τις εμμονές που έφεραν τον κ. Καμμένο στην εξουσία, τους μισούς βουλευτές των ΑΝΕΛ βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξακολουθεί να έχει τις αντιλήψεις του Πολακισμού, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν στελέχη του κόμματος που πιέζουν για προσάρτηση του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Χρηστίδης απάντησε: «Δεν ξέρω κάποιον που πιέζει για προσάρτηση και όποιος θεωρεί ότι τα κόμματα πρέπει να προσαρτώνται το ένα στο άλλο, δεν έχει καμία πολιτική ανάλυση και προφανώς δεν σκέφτεται το συλλογικό καλό . Η μεγάλη μάχη την οποία δώσαμε ήταν η μάχη της αυτονομίας και αυτή κατοχυρώθηκε μετά το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει την ”Χ” ή ”Ψ” άποψη, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Είναι υγιές να υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά μέσα στο γήπεδο να αποδεικνύει ο καθένας την αξία του και όχι ως προπονητής της εξέδρας, από αυτούς που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και στο ΠΑΣΟΚ και στη χώρα μας και όταν ερχόταν η ώρα να παίξουν μέσα στο γήπεδο δεν ήξεραν που πηγαίνει η μπάλα και που το τέρμα».

«Το ΠΑΣΟΚ άφησε πίσω του ως παρακαταθήκη έργο, πολύ μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις οποίες έχουν χρησιμοποιήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας για να μπορούν να συμβάλλουν στην βελτίωση της ζωής. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα όπως κάνουν τα πολιτικά κόμματα. Το ζήτημα δεν είναι το τι συνέβη στο παρελθόν ή να επαναφέρουμε μία ρετρό αντίληψη η οποία είναι κάτι ανάμεσα σε χιούμορ και ανάμνηση. Το ζήτημα είναι πως θα καταθέσουμε προοδευτικές ουσιαστικές λύσεις για τους πολίτες που προσπαθούν να επιβιώσουν μετά από 10 χρόνια μίας πολύ σκληρής κρίσης», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ