Ελληνική Λύση για ΔΕΘ: Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στον περιφερόμενο ‘’πολιτικό θίασο’’ των ψεύτικων υποσχέσεων

Την απόφαση της να μη συμμετέχει στη ΔΕΘ ανακοίνωσε η Ελληνική Λύση.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, κάνει λόγο για «περιφερόμενο ”πολιτικό θίασο’’ των ψεύτικων υποσχέσεων, των ψεύτικων προγραμμάτων και των ψεύτικων διλημμάτων», τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε με την παρουσία μας να νομιμοποιήσουμε τον εκφυλισμό της και να συντελέσουμε στην υποβάθμιση της τεράστιας αξίας της για τη Μακεδονία και όλη την Ελλάδα».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναλυτικά:

«Εδώ και δεκαετίες αυτό το επιχειρηματικό εμπορικό γεγονός της Μακεδονίας έγινε αντικείμενο βάρβαρων επεισοδίων, δακρυγόνων, αστυνομικών παρεμβάσεων για την έννομη τάξη, και περιφερόμενων ”πολιτικών θιάσων” στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα της χώρας με τα συνεχή του ψεύδη και τα δήθεν προγράμματα Θεσσαλονίκης επισκίαζαν διαχρονικά την τεράστια αξία της ΔΕΘ.

Εμείς αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό τον περιφερόμενο ‘’πολιτικό θίασο’’ των ψεύτικων υποσχέσεων, των ψεύτικων προγραμμάτων και των ψεύτικων διλημμάτων!

Είναι μια Διεθνής Εμπορική Έκθεση κι έτσι πρέπει να μείνει, γι’ αυτό αρνούμαστε να συμμετάσχουμε! Δε θέλουμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τον εκφυλισμό της και να συντελέσουμε στην υποβάθμιση της τεράστιας αξίας της για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και όλη την Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα της αλήθειας, αφήνουμε τους άλλους πολιτικούς στα … ΄΄ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα’’ !

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ