Σύγκρουση ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η  κόντρα ανάμεσα σε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ.Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Όπως αναφέρει η ΔΗΜΑΡ η πολιτική που θέλει να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

«Μετά τις εκλογές για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επανήλθε σε μία από τις εκδοχές των προεκλογικών προτάσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα εκτός ευρώ και στην απομόνωση. Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ «η ακύρωση και αντικατάσταση του μνημονίου» είναι «η μόνη σωτήρια στρατηγική για τη χώρα».

Κι όμως λίγες ημέρες πριν η ηγεσία του έκανε λόγο για επαναδιαπραγμάτευση εγκαλώντας τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ότι αθετούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Είναι προφανές ότι η καταγγελία του μνημονίου, που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, είναι εύκολο να γίνει. Οι συνέπειες όμως της πολιτικής αυτής είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα οδηγήσουν ταχύτατα στην χρεοκοπία της χώρας, στην έξοδο από το ευρώ και σ’ ένα υποτιμημένο εθνικό νόμισμα, όπως προτείνουν και αγωνίζονται γι’ αυτό συνιστώσες εντός του κόμματος που έχει την ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ