Βελόπουλος: Να ορισθούν οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας για το Καστελόριζο

«Παραλογισμό», χαρακτήρισε τις αρμοδιότητες που συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός με τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου για το επιτελικό κράτος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας απόψε στην Ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου. «Δεν έχουμε πρωθυπουργό αλλά έχουμε θεό. Μόνο ένας θεός μπορεί να τα κάνει αυτά. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι θεός και γι’ αυτό θα αποτύχει», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο θέμα της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλικής Θάνου.

«Η κ. Θάνου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Μιλάτε για συνέχεια του κράτους. Εάν έχει συνέχεια το κράτος θα πρέπει να κρατήσετε και την κ. Θάνου. Εάν δεν έχει τότε θα πρέπει να καταργήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο κ. Βελόπουλος και επανέλαβε την άποψη που είχε διατυπώσει και χθες πως «ο δικαστής μετά τη θητεία του δεν πρέπει να πολιτεύεται».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και υποστήριξε ότι η Βουλή θα πρέπει να τοποθετηθεί ως προς το ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» στις οποίες θα πρέπει να επιμείνει η Ελλάδα, εάν η Τουρκία επιχειρήσει τελικά γεώτρηση στην ευρύτερη περιοχή του Καστελόριζου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ