Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον Ραγκούση για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Γιάννης Ραγκούσης, δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέροντας ότι “στις σημερινές έκτακτες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθησαν σε Αντιστράτηγους οι τρεις πρώτοι στην επετηρίδα”.

Συνεπώς, τονίζει το υπουργείο, “προκαλεί εύλογα ερωτήματα, το γιατί ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται, ακόμα μία φορά, κατά της πολιτικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας με οξύτατες εκφράσεις, πολύ πέραν των ορίων της πολιτικής αντιπαράθεσης”.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα ο Γιάννης Ραγκούσης, αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: “Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης, γυρίζουν τη χώρα και την Ελληνική Αστυνομία στο πιο μαύρο παρελθόν τους. Οι σημερινές νέες έκτακτες, κομματικές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη-για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες-ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο βίαιη και οργανωμένη επίθεση κατά της αξιοκρατίας στα Σώματα Ασφαλείας. Οι πολιτικοί αυτουργοί αυτής της εξωφρενικής επίθεσης κατά άριστων στελεχών της ΕΛΑΣ δεν θα αποβάλλουν ποτέ από πάνω τους το στίγμα των συγκεκριμένων πολιτικών τους μεθοδεύσεων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ