Μαυρωτάς στον Realfm 97,8: Παραμένω μέλος του Ποταμιού αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι αντιπρόεδρος

“Με πήρε τηλέφωνο προσωπικά ο Πρωθυπουργός και μου είπε για το συγκεκριμένο πόστο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ξέροντας και την κομματική μου προέλευση, ότι δεν είμαι ένας βουλευτής ή ένα στέλεχος της ΝΔ, αλλά είμαι ένας βουλευτής που είχε εκλεχθεί με το Ποτάμι και εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι”, είπε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλο.

“Νομίζω ότι εκτίμησε γενικότερα την εμπειρία μου στον αθλητισμό. Θεώρησε ότι είμαι και από την κοινοβουλευτική μου παρουσία ένας άνθρωπος μετριοπαθής, τεχνοκράτης και με εμπειρία από το Συμβούλιο της Ευρώπης από την προεδρία μου στην Επιτροπή για τον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση και τη Νεολαία και ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτά τα καθήκοντα. Δεν με πήρε για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις αλλά για τις γνώσεις μου στο συγκεκριμένο θέμα”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς.

“Το Ποτάμι συνεχίζει να υφίσταται, εγώ απλώς υπέβαλα την παραίτηση μου από αντιπρόεδρος γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα μία προσωπική μου επιλογή συναισθηματική να την χρεώσω στο Ποτάμι. Παραμένω μέλος αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι αντιπρόεδρος και να εκφράζω το Ποτάμι”, πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ