Βελόπουλος: Δεχθήκαμε περίεργο πόλεμο, αλλά δεν έπιασε – Το λάθος με τη Βόρεια Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που εμπιστεύτηκαν την Ελληνική Λύση, που εμπιστεύτηκαν εμάς και την πρόταση που φέρνουμε», είπε αρχικά στην εκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Η διαφορά με τα υπόλοιπα κόμματα, παρά ότι ήμασταν μικροί, είναι ότι εμείς μεγαλώσαμε με τη δουλειά. Γυρίσαμε την Ελλάδα τρεις φορές. Μιλήσαμε με τους πολίτες, τους πείσαμε ότι έχουμε πρόγραμμα. Και το κυριότερο ότι με τον περίεργο πόλεμο που δεχθήκαμε δεν έπιασε», σημείωσε ο κ. Βελόπουλος για τους λόγους που έφεραν το κόμμα του στη Βουλή.

«Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχουμε καμία σχέση με συμπεριφορές που βρίσκονται εκτός δημοκρατικού τόξου», πρόσθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συμπλήρωσε: «Όταν η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και δεν μπορεί να ταΐσει τους Έλληνες για εμάς είναι σημαντικό να είναι πρώτα ο Έλληνας, πρώτα η Ελλάδα και μετά αν μπορώ να βοηθήσω όλες τις φυλές του κόσμου».

Στο μεταξύ, ο κ. Βελόπουλος, εκ παραδρομής είπε ότι κατάγεται από τη Βόρεια Μακεδονία.

«Προέρχομαι από τη Μακεδονία. Είμαστε ένα περιφερειακό κόμμα, από την επαρχία. Εγώ είμαι επαρχιώτης και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι από την Πέλλα, από ένα χωριό τον Αξό Γιαννιτσών και τον παλιό Μυλότοπο. Δεν ξεχνάω τη ρίζα μου γιατί είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία, αυτό θα ενόχλησε πολλούς φίλους δημοσιογράφους στην Αθήνα, αλλά ήρθαμε για να μείνουμε» με τον Νίκο Χατζηνικολάου να τον διορθώνει: «Είπατε εκ παραδρομής από τη Βόρεια Μακεδονία, από Μακεδονία εννοούσατε».

«Βόρεια Ελλάδα ήθελα να πω. Δεν υπάρχει για εμένα Βόρεια και Νότια, υπάρχει μία Μακεδονία και ανήκει στη Βόρεια Ελλάδα» επεσήμανε ο κ. Βελόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ