Αυτό είναι το τελευταίο προεκλογικό σποτ του Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφόρησε το τελικό προεκλογικό σποτ του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών εμφανίζεται ο κ. Γεωργιάδης στις περιοχές του βόρειου τομέα στις οποίες περιόδευσε, ενώ παρουσιάζονται οι εκδηλώσεις στις οποίες παρέστη τις 28 μέρες της προεκλογικής εκστρατείας του, οι ομιλίες και τα τετ-α-τετ που είχε με τους πολίτες.

Στο σποτάκι, ο κ. Γεωργιάδης καλεί τους πολίτες να του δώσουν δύναμη με την ψήφο τους. «Η Κυριακή της Δημοκρατίας έφτασε , η ώρα που όλοι μαζί θα αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Και ξέρω τι σκέφτεται τώρα: έλα ρε Άδωνι, μας θυμηθήκατε μία μέρα πριν των εκλογών. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι το γραφείο μου ήταν πάντα ανοικτό και θα είναι ανοικτό και από Δευτέρα. Είμαι πολλά χρόνια στην πιάτσα, ξέρω τι πρέπει να κάνω. Και αν κάτι δεν διαπραγματεύομαι, είναι την εργατικότητα και την τιμιότητά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή, θέλω να μου δώσετε δύναμη, να εργαστούμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε μία φωτεινή Ελλάδα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ