Χαρδαβέλλας στον Realfm 97,8: Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Αλέξη Τσίπρα – Μου φάνηκε λίγος, απολογητικός και αμήχανος

“Φέτος συμπλήρωσα 50 χρόνια στη δημοσιογραφία. Είμαι τόσο γεμάτος από γνώση, πληροφορίες για τα θέματα που απασχολούν αυτή την περιοχή των λεγόμενων Δυτικών Προαστίων, που είναι τόσο εγκαταλελειμμένη και με αυτή τη γνώση μπορώ να προσφέρω κάποια πράγματα για τους ανθρώπους αυτούς” δήλωσε o υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών, Kώστας Χαρδαβέλλας, στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Το πρόβλημα της ανεργίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής” τόνισε.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Αλέξη Τσίπρα και αποδείχθηκε το μέγεθός του. Εμένα μου φάνηκε πολύ λίγος, απολογητικός, αμήχανος μερικές φορές και αρκετά πιεσμένος από ένα θρίαμβο της δημοσιογραφίας χθες το βράδυ. Η κ. Κοσιώνη και ο κ. Παπαχελάς τον έφεραν στο δικό τους γήπεδο και αυτό είναι μια μεγάλη νίκη της δημοσιογραφίας. Αυτοί καθόρισαν το γήπεδο και δεν επέτρεψαν στον Τσίπρα να μεταφέρει τη συνέντευξη εκεί που θα ήθελε αυτός, πιθανά πρόγραμμα κτλ. Βγήκε ένας χαρακτηρισμός για μένα για τον Τσίπρα χθες το βράδυ, ‘ο Πρωθυπουργός της άγνοιας’. Ο ίδιος δήλωσε άγνοια για πολλά θέματα. Δεν ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι, δεν ήξερε ότι ήταν σε ζωντανή μετάδοση, δεν ήξερε αν υπήρξε εκκένωση ή όχι, άγνοια για τον Πετσίτη… Σε πάρα πολλά θέματα δήλωσε άγνοια, δεν τα ήξερε και είπε το περίφημο ότι στο Μαξίμου μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε. Όλα αυτά μου έδωσαν την εικόνα ενός λίγου Τσίπρα ο οποίος είναι σε μεγάλη και κρίσιμη στιγμή, αισθάνεται ανασφαλής, αισθάνεται ότι πλησιάζει η ήττα και αυτό τον έκανε χθες να είναι πολύ απολογητικός ” σχολίασε για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ