Κωνσταντοπούλου: Με το κόμμα Βαρουφάκη μας χωρίζει άβυσσος – Αποκλείουμε κάθε συνεργασία με οποιοδήποτε μνημονιακό κόμμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι αισιόδοξη γιατί είμαι μαχόμενη. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα μαχόμενο κίνημα, που θα δώσει και αυτήν τη μάχη, την πρώτη εκλογική μάχη σε εθνικές εκλογές, με χαμόγελο και αισιοδοξία», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ως προς το ερώτημα γιατί όχι σε μία εκλογική συνεργασία της τελευταίας στιγμής, εμείς δεν θέλαμε και δεν θέλουμε να κοροϊδέψουμε τον ελληνικό λαό. Από τον Σεπτέμβριο είχαμε αναγγείλει ότι θα κατέβουμε αυτόνομα στις εθνικές εκλογές, έχουμε πολύ σοβαρές διαφορές με κόμματα που λειτουργούν ως μηχανισμοί παραδοσιακοί και παλαιοκομματικοί. Η δική μας δύναμη είναι στους πολίτες. Και βέβαια επειδή μου κάνατε μία ερώτηση για το κόμμα Βαρουφάκη μας χωρίζει άβυσσος σε πολύ κεντρικά θέματα, όπως είναι η διαγραφή του χρέους που εμείς υποστηρίζουμε και ο Βαρουφάκης όχι. Όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που εμείς θέλουμε την ακύρωσή της και δεσμευόμαστε για την ακύρωσή της, ενώ ο Βαρουφάκης λέει είναι μία πολύ ωραία συμφωνία», πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Και συνέχισε: «Υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη διαφορά, η οποία είναι ότι εμείς αποκλείουμε οποιαδήποτε συνεργασία με οποιοδήποτε μνημονιακό και συστημικό κόμμα, είτε είναι η Νέα Δημοκρατία, είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι το Κίνημα Αλλαγής. Αντίθετα ο Βαρουφάκης δήλωσε ότι θα γίνει το συμπλήρωμα οποιουδήποτε ευχαρίστως. Άρα στην ερώτηση που μου κάνατε η απάντηση είναι για εμάς αυτονόητη».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η κ. Κωνσταντοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ