Λεβέντης: Δικτάτορας όταν είσαι αυτοδύναμος – Εμείς δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη – ΒΙΝΤΕΟ

«Στην Ελλάδα για να γίνεις Πρωθυπουργός πρέπει να είσαι κλητήρας της αμερικανικής πρεσβείας», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πιστεύω ότι η αυτοδυναμία είναι αλαζονεία. Η Νέα Δημοκρατία έχει μία αντίφαση. Λέει ότι όλοι μαζί μπορούμε. Το έχει ως σύνθημα. Άρα όλοι χρειαζόμαστε στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας, αλλά στο Μαξίμου να είναι μόνοι τους. Να είναι μόνος του ο Μητσοτάκης. Δικτάτορας. Δικτάτορας είσαι όταν είσαι αυτοδύναμος. Ο Τσίπρας χρησιμοποίησε τον Καμμένο σαν τσόντα. Δεν ήταν ουσιαστικός συνέταιρος. Ο Τσίπρας στην πολιτική που ασκούσε λάμβανε υπόψιν τον Καμμένο; Μέχρι το τέλος τον κορόιδευε και του έλεγε ότι δεν θα το περάσουν στα Σκόπια και ο Καμμένος με τη σειρά του κορόιδευε τους βουλευτές του», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και σε ερώτηση για το αν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυτοδυναμία και το κόμμα του βρίσκεται στη Βουλή σημείωσε: «Πιστεύω ότι υπάρχει συμφωνία Γεννηματά – Μητσοτάκη. Λένε στο ΚΙΝΑΛ ότι είναι ανεξάρτητοι, αλλά έχουν συμφωνία με τον Μητσοτάκη να κυβερνήσουν».

«Εμείς δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη. Όποιος θέλει συνεργασία μαζί μας μπροστά στον λαό και όλα καθαρά. Εγώ τσόντα όπως ήταν ο Καμμένος, ο Κουβέλης ή ο Καρατζαφέρης δεν πρόκειται να γίνω», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Λεβέντης στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ