Κόντρα Ζαχαριάδη-Μπογιόπουλου στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

Kόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο στην προεκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είναι αληθές αυτό που είπε ο κ. Ζαχαριάδης ότι δεν είχαν πει από τη ΝΔ το 2012 ότι θα κόψουν και άλλο τις συντάξεις, όπως δεν είχαν πει βέβαια και από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα έκοβαν το ΕΚΑΣ, θα έφερναν νέο μνημόνιο και ότι θα ξεπουλάγανε αεροπλάνα, λιμάνια και τρένα”, σχολίασε ο Νίκος Μπογιόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν η ΝΔ έχει κρυφή ατζέντα.

“Συγγνώμη που σας διακόπτω, εμείς κάναμε εκλογές, δεύτερες, ψήφισε ο λαός” σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης με τον Νίκο Μπογιόπουλο να του απαντά:

“Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αριστερή αντίληψη να θεωρούνται οι εκλογές κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Εάν ήταν οι εκλογές κολυμβήθρα του Σιλωάμ τότε δεν θα έπρεπε να κατηγορείτε τον Σαμαρά γι’ αυτό που έκανε, διότι ο Σαμαράς εξελέγη πρωθυπουργός, τέσσερις μήνες αφού και αυτός είχε ψηφίσει μνημόνιο. Ψήφισε μνημόνιο και μετά εξελέγη πρωθυπουργός”

Ο Κώστας Ζαχαριάδης παρενέβη σε εκείνο το σημείο λέγοντας: “Ο Σαμαράς εξελέγη με τα Ζάππεια 1, 2,3, αλλά δεν τα εφάρμοσε. Πήγε στην Ευρώπη, του είπαν ¨όχι” και δεν έκανε εκλογές. Ο Τσίπρας εξελέγη με την εντολή του Γενάρη του 2015. Όταν προσέκρουσε και είχε αδυναμία εφαρμογής του προγράμματος, έκανε ξανά εκλογές και κυβέρνησε τέσσερα χρόνια με αυτή την εντολή. Αυτή είναι η διαφορά κ. Μπογιόπουλε και περίμενα εσείς τουλάχιστον να την αναγνωρίζετε”.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος απάντησε με τη σειρά του: “Σας επαναλαμβάνω ότι η μόνη διαφορά είναι ότι ο Σαμαράς εξελέγη πρωθυπουργός τέσσερις μήνες αφότου ψήφισε μνημόνιο”.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε: “Εσείς βρίσκετε τον λόγο να είστε συνήγορος του κ. Σαμαρά, έχετε άλλη διαδρομή τελείως”, με τον Νίκο Μπογιόπουλο να απαντά: “Εσείς με τον κ. Σαμαρά ψηφίσατε μνημόνιο, εσείς. Αυτά, λοιπόν, σε μένα, τα περί συνηγόρου του Σαμαρά από κάποιον ο οποίος ψήφισε μνημόνιο με τον κ. Σαμαρά και περιττά είναι και καθόλου κολακευτικά για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεστε”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ