Το παρασκήνιο της απόφασης του Τσίπρα να μιλήσει στον ΣΚΑΪ

Τους λόγους που τον οδήγησε να δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ , εξηγεί με ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ένας πολίτης από την Τρίπολη ήταν εκείνος που τον παρότρυνε να δώσει τη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό «αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άσε τον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί», δημοσιοποιώντας τον χαρακτηριστικό διάλογο.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ