Debate Μπάρκα – Γεωργιάδη στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Καλό θα είναι σε έναν μη προεκλογικό χρόνο, σε χρόνο ουδέτερο πολιτικά να συννενοηθούν τα κόμματα στο μέλλον, να φτιαχτεί ένα πλαίσιο που θα επιτρέπει αληθινή δημοσιογραφική προσέγγιση και αυτό να ακολουθούν τα κόμματα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι ζήτημα των δημοσιογράφων, εφόσον σκοπός του debate είναι η ενημέρωση των πολιτών, την ευθύνη της ενημέρωσης δεν μπορούν να την έχουν τα κόμματα, πρέπει να την έχουν οι δημοσιογράφοι” τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μπάρκας σχολίασε “τέτοιου είδους συζητήσεις δεν μπορούν να γίνονται σε χρόνο προεκλογικό, αλλά σε πραγματικό χρόνο. Να υπάρχει μια ελευθερία στις τοποθετήσεις των αρχηγών. Όμως με την ευθύνη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ, δεν θα γίνει μια συζήτηση των πολιτικών αρχηγών αυτή την προεκλογική περίοδο και νομίζω η ευθύνη είναι τεράστια”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ