ΚΚΕ: Η προεκλογική μας δραστηριότητα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαρτάται από τα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του Τσίπρα

“Το debate θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν ο κ. Τσίπρας είχε παραμείνει στην αρχική συμφωνία των κομμάτων για την 1η Ιουλίου, την οποία ο ίδιος ακύρωσε επικαλούμενος λόγους “κόπωσης” και την οποία ο ίδιος επανέφερε ξαφνικά μετά από 3 ημέρες, παρά το γεγονός ότι η δυσκολία εξεύρεσης νέας κοινής ημερομηνίας είχε διαφανεί ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή”, υπογραμμίζει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το debate και προσθέτει:

“Είναι γνωστό στα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής ότι το ΚΚΕ άλλαξε δύο φορές το πρόγραμμα κεντρικών συγκεντρώσεών του, για να βρεθούν οι ημερομηνίες και να διευκολυνθεί η πραγματοποίηση του debate. Θεωρούμε την προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ πολύ σοβαρή υπόθεση για να εξαρτάται απ’ τα καπρίτσια και τους τακτικισμούς του κ. Τσίπρα, που όπως αποδεικνύει η πορεία των γεγονότων και η πολιτική εκμετάλλευση που γίνεται, μάλλον συνειδητά μεθόδευσε ο ίδιος αυτή την εξέλιξη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ