• Ψήφισμα ΑΝ.ΕΛ. για Παπαχρήστου

  5:29 μμ, Παρασκευή 27 Ιουλ 2012 5:29 μμ, Παρασκευή 27 Ιουλ 2012
  Ψήφισμα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επέδωσε αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με το οποίο ζητούν την άμεση ανάκληση της απόφασης για αποκλεισμό της Βούλαςς Παπαχρήστου.

  Αναλυτικά το ψήφισμα ανέφερει

  "Στην Ελλάδα του μνημονίου και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, στην Ελλάδα των αυτοκτονιών και της κατάθλιψης, στην Ελλάδα της υποχώρησης και της εθνικής ταπείνωσης, στην Ελλάδα της πολιτικής μίζας, στην Ελλάδα της διαπλεκόμενης συναλλαγής και της ασφυκτικής αναξιοκρατίας, βρέθηκε ο ένοχος στο πρόσωπο μιας νεαρής αθλήτριας του στίβου!

  Η Βούλα Παπαχρήστου, για ένα αστείο σχόλιο στο twitter, αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με απόφαση των άμεμπτων ιεροεξεταστών της ΕΟΕ!!!

  Χωρίς απολογία, χωρίς εξηγήσεις, με συνοπτικές διαδικασίες, μια νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια στιγματίζεται διεθνώς ως «ρατσίστρια»! Η υποκρισία, η ψεύτικη ευαισθησία και ο ολοκληρωτισμός της σκέψης στο απόγειό τους!

  Εμείς, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον άδικο και παράλογο αποκλεισμό της πρωταθλήτριάς μας από το όνειρο της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ζητούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της ΕΟΕ".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα